Powered By Blogger

23 Mart 2022 Çarşamba

Putin, nükleer silah kullanır mı?

     Putin, nükleer silah falan kullanmaz. Kullanacak olsa çoktan kullanırdı. Ama bu Ukrayna’ya kullanmadı diye başka ülkelere de kullanmayacağı anlamına gelmez. Mesela ABD’ye, gerekmesi halinde kesin kullanır. Hatta şu dünyada bir tek ABD’ye kullanır.

OLİGARK NE DEMEK?

     Rusya-Ukrayna savaşıyla beraber oligark denen bir kavram çok kullanılır oldu. Neymiş bu oligark kardeşim? Gelir kaynağı bilinmeyen seçkin zümre yazıyor Vikipedi’de.

ZEHİR TESTİNİN HABER DEĞERİ VAR MI?

     Putin’in yemeklerine zehir testi yapılıyormuş. Bunu her zaman yaptırıyordur. Sadece o değil, büyük ülkelerin liderleri hep yaptırıyordur. Rutin bir kontrol halini almıştır. Bu haber değeri taşımıyor bence.

NE İŞİ VAR OSCAR’DA…

     Zelenski’yi, Oscar’da konuşturacaklarmış ama izin verilmemiş. Ne işi var Oscar’da arkadaşım? Sinemanın ortasına getirip siyaseti koymayın. Konuşmadığı yer mi kaldı sanki? Reklam kokan hareketler bunlar Mayk?

6 yorum:

  1. 1 ve 3 numaraya olan yorumlarını yerinde buldum, katılıyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. Hocam askerde de yemek numunesi bakma işi, yada yapılan yemeklerin (ne yazık ki) önce köpeklere yedirilmesi gibi şeyler vardı. Bırak devlet büyüklerini, askerler de bile yapılan bir şeydi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu senden duydum hocam. Ama kötü bir şeymiş. Onlarda can.

      Sil