Powered By Blogger

13 Mart 2022 Pazar

Ali Koç başkan, Trabzonspor şampiyon...

     Trabzonspor-Göztepe maçının sonların doğru Trabzonspor’lu taraftarlar, “Ali Koç başkan, Trabzonspor şampiyon” diye tezahürat yapmışlar.

İNSANSIZ SAVAŞ UÇAĞI: KIZILELMA…

     Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, insansız savaş uçağı paylaşımı yapmış. Yeni uçağın adı ise: Kızılelma. İnsansız hava aracı üretiminde bu noktalara gelmiş olmamız sevindirici. Ülke olarak kimseye muhtaç olmamamız, kendi yağımızda kavrulmamız lazım. Aynı hassasiyeti tarımda da, enerjide de, her alanda bekliyoruz.

KIZILELMA BİTİŞİK Mİ YAZILIR?

     Kızılelma kelimesini bitişik mi yoksa ayrı mı yazmakta kararsız kaldım. Ben ayrı olarak düşünüyordum. Meğer bitişik yazılıyormuş.

İMAMOĞLU İSTİFA ETİKETİ…

     Şu anda Twitter gündemine baktım da. Birinci sırada, #imamoğluistifa etiketi var. Geçen kar yağışındaki gibi araçlar yolda kalmış. Savunanların ve karşıtların attığı tweetlerden hangisi doğru, anlamak zor. İstanbul’da bir tanıdığım olup işin içine siyaset karıştırmadan, “Gerçekten durum nedir?” diye sormak isterdim.

YILDIZ TİLBE’NİN SOKAK KÖPEKLERİ AÇIKLAMASI…

     Yıldız Tilbe, köpeklerle ilgili, kendisinden hiç de beklemediğim bir açıklama yapmış. “Topluca gezip, insanlara saldıran köpeklere, saldırının yaşandığı yerde yaşayanlar zehirli et versin. İnsan parçalamak nedir” demiş. Bu paylaşım için biri, “Merhametsizlik dolu her yer” diyerek duygulara tercüman olmuş.

DÜNYA ÜZERİNDE EN ÇOK GOL ATAN OYUNCU: RONALDO…

     Cristiano Ronaldo, Tottenham maçında attığı üç golle, toplamda 807 gole ulaşarak, tüm zamanların en çok gol atan oyuncusu olmuş. Bu adamın futbol aşkına hayranım. Devamlı başarı ve rekor peşinde. Bunun için ne gerekiyorsa da yapıyor. İşte geldiği son nokta da bu: Tüm zamanların en çok gol atan oyuncusu olmak.

16 yorum:

  1. İnsansız ve insanlı savaş uçakları daha çok yapılmalı ve TSK kendi envarterine çok sayıda katmalı ve bunları kullanabilecek pilotların sayısını da artırmalı,hem de biran önce,savaş kapıda gibi görülüyor.. Kızıl Elma,genelde ayrı yazılır ama yerine göre değişebilir herhalde.. Yıldız Tilbe, zehirli et, olmamış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de ülke olarak daha da gelişmeliyiz savunmada. Yıldız Tilbe'den hiç beklemezdim bu açıklamayı

      Sil
  2. Trabzon maçlarında inanılmaz hakem hataları mevcut

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakem hataları olmayan maç kalmadı artık maalesef

      Sil
  3. kıyamet kopmadan TS şampiyon ^^

    YanıtlaSil
  4. Seviyorum tribünlerin bu Orjinal buluşlarını hocam :) Ekrem Başkanın durumunu bilmiyorum ama ona çamur atan TRT spikerinin düştüğü durumu acı tebessümle okuyup durdum Twitterdan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tribünlerin bu tezahüratlarını ben de seviyorum hocam :) TRT spikeri olarak sen ne giriyorsun bu işlere. Yazık

      Sil
  5. Ben de Yıldız Tilbe' nin ne dediğini arıyordum, bulamamıştım.. Seni okumak çok akıllıca benim için :)))
    (ama bu arada bir şey ifade etmek istiyorum. İst./Validebağ korusunda sürekli evden yemekler mamalar götüren arkadaşım maalesef sürü halde gezen köpeklerin ciddi şekilde saldırısına uğradı. Anlamıyorum nedir bu durum, neden dolayı oldu, kendisi de çok şaşkın halde. Başına gelen bilir ancak bu durumu) Çözüm bence veterinerlerde diye düşünüyorum)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buna sevindim bak. İstediğim tam da bu: Yazılarla hemen bilgi sahibi olmanız :) Saldıran köpekler elbette ki var ve bu bir sorun. Öncelikle bu köpekler neden saldırgan? Bu araştırılmalı. Sonra da ona göre tedbirler alınmalı. Yoksa bir köpek durduk yere saldırmaz bence.

      Sil
    2. Evet evet kesinlikle istediğin yerdesin 👍
      Evet araştırılmalı, o yüzden veterinerler bununla ilgilenmeli. Çok uzun süre aç kalmış vahşileşmiş olanlara bir rehabilite süreci gerekli sanırım. Kimsenin başına bir şey gelmeden halledilse keşke.

      Sil
    3. Çok teşekkürler tekrar :) Aç kalınca muhtemelen saldırıyorlar. Rehabilite konusunda kesinlikle haklısın. Benim de dileğim kimse böyle bir şey yaşamasın.

      Sil
  6. en çok gol atan pele olmalı, 1000 golü geçmiş, ronaldo halen ikinci o zamansa :) insansız hava aracının her şeyi tümüyle yerli üretim mi ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Pele diye biliyordum. Demek ki o kayıt altında değildi o zamanlar. Büyük bir kısmı yerli üretim diye biliyorum :)

      Sil
  7. Genel olarak İstanbul'da durum ne bilemedim malum homofis evden çıkamadım. Eşim sürekli işe gidip geldi servisi ile yolda kalmadı.
    Bizim evimiz mahalle içinde eskiden kar yağdığında yollar kapanırdı araç falan da giremezdi perişan olurduk.
    Daha geçen sene sokak açık olmasına rağmen taksiyi ikna edemedim ve bizim sokağa sokamadım aracı.
    Bu sene ise sabah akşam sokak sürekli kar küreme aracı ile açıldı, her gün sokakta tuzlama yapıldı. Karın en çok yağdığı akşam sokak kardan kapanmıştı ama sabah kalktığımda ki malum çocuğum var erken kalkıyorum sokak yine açılmıştı. Taksiye bindim kapımın önüne kadar geldim. Bence gayet iyidi.

    YanıtlaSil