Powered By Blogger

28 Aralık 2021 Salı

Herkes, Don't Look Up filminden bahsediyor...

      Don’t Look Up diye bir film var. Herkes bu filmi methediyor. Ahmet Hakan da izlemiş, çok beğenmiş. İlk fırsatta bu filmi izlemeliyim.

BU KADAR KOLAY MIYDI YANİ?

     Dolar ve Euro’yu düşürmek bu kadar kolay mıydı yani? Bunu söylemeden edemiyor insan. Yine de çok düşmüş değil. Dikkat etmek lazım.

TÜRLÜ TÜRLÜ KÖTÜLÜKLER…

     Kalp Yarası, bir yaz dizisi gibi başlamıştı. Ama sonradan içinden bir canavar çıktı. Her hafta türlü türlü kötülükler. Bizimkiler yine de izliyor.

HEDİYE GELEN KUPALAR…

     Hediye gelen kupaları bundan sonra kalemlik olarak mı kullansam? Çünkü kupadan çay ya da kahve içme gibi bir adetim yoktur.

BAŞKA KONUK OLSAYDI KEŞKE…

     Pelin Çift’e bu hafta İlber Ortaylı konukmuş. İlber Hoca yerine başkasını tercih ederdim. Gizemli konuları konuşmak varken. Bir hafta boşa gitmiş olacak.

DİĞERLERİ VAR MI BİLMİYORUM…

     Yılbaşı akşamı Güldür Güldür Show varmış. Çok Güzel Hareketler ve O Ses Türkiye var mı yok mu bilmiyorum. Göremedim onları.

    

 

17 yorum:

  1. Don’t Look Up'un bu kadar ilgi görmesinin sebebi aslında senaryoda geçen iki astronotun dünyaya yaklaşmakta olan kuyruklu yıldız hakkında medyayı aydınlatarak uyarmaya çalışması ve medyanın ve toplumun onları dikkate almamasıdır,diyebilriz..Şimdi bu durumu, "Ah işte ben şu şu konuda çok söylemiştim ama beni dinlemediler,bak sonra ne oldu?" diye kendilerine göre biçenler var mesela..Yani herkes kendine göre bu filmi "işte benim hayatımı anlatıyo bu film!" diye ilgi gösteriyor,yoksa kimse izlemez sanırım herhalde bu filmi..

    YanıtlaSil
  2. ya neskafeyi nasıl içiyon ki, kupasız :)

    YanıtlaSil
  3. Bu ara benim de dikkattimi çekince bu gün izledik.pek çok konuyu sorgulamaya ayna olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes bu sorgulama olayına hayran kalmış. Yorumun için çok teşekkürler. Bloğumda görmek çok güzel sizi.

      Sil
  4. Benim hanım da çayı asla kupada içmez, cam bardak şart:) Benim için ise hiç fark etmiyor, ne bulursam hocam:) Kalemlik iyi fikir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de camcıyım hocam :) Çayı görmem lazım. Kalemlik olacak bu gidişle hocam :)

      Sil
  5. Kupadan kalemlik iyi fikir bence:)

    YanıtlaSil
  6. Kupadan kalemlik iyi fikir bence:)

    YanıtlaSil
  7. İzlersin sen ve blogda da yazarsın İlkay Hocam :)

    YanıtlaSil
  8. Övülmesinin sebebi tüm oyuncuların popüler olmasından kaynaklı. Şampiyonlar ligi gibi film. Ben de severek izledim ama sonu öyle bitmemeliydi. Aslında filmin ana teması bana göre insanlığın sadece popüler olan şeyleri sevmesi. "Dünya mı patlayacak? Boş ver, akşam yayınlanan talk show reytingi daha önemli" Film bence bu durum üzerinde düşündürtmüş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer senaryo iyi değilse, ne kadar çok bilindik oyuncu da oynasa çöp olur o film. O düşündürtme olayına hayran kalmış millet.

      Sil
  9. Tebrik ederim bu yıl blogumda en çok okunan blog konuklarım yazısı seninki olmuş 🎉 bugünkü yazımda bahsettim. Şimdiden mutlu bir yıl dilerim ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Derya. Sayende oldu :) İyi seneler.

      Sil