Powered By Blogger

14 Aralık 2021 Salı

Elon Musk, Time'ın kapağında, hem de yeni saçıyla...

     Time dergisi, yılın kişisi olarak Elon Musk’ı seçmiş. Adam son zamanlarda çok görünür olmaya başladı. Daha önce uzay falan takılıyordu kendi halinde. Sonra Bitcoin meselesine daldı. İşte o andan itibaren adından daha çok söz ettirmeye başladı. Son olarak saçını kestirmiş. Onunla bile haber oldu. Varın, gerisini siz düşünün.

DÖRDÜNCÜ MÜDAHALE…   

     Merkez Bankası, dördüncü kez piyasalara müdahale etti. Müdahale etti de ne yaptı yani? Döviz sattı piyasaya. Açıklamada, “Piyasaya satım yönünde müdahale edilmiştir” diyor. Bu müdahalelerden daha çok göreceğiz gibi.

REMZİYE HİSAR KİMDİR?

     Google, Remziye Hisar’ı Doodle yapmış. Tamam da kim bu Remziye Hisar? Ülkemizde kimya mesleğinin öncülerindenmiş. Ben daha önce ismini duymamıştım. Meğer ne çok kadınımız varmış böyle öncü olan.

7 yorum:

  1. Elon Musk'ı tanımıyorum, Remziye Hisar, onu da tanımıyorum;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elon Musk hakkında çok video var. Boş vaktinde izlersin istersen :) Remziye Hisar'ı ben de tanımıyordum :) Yeni öğrendim.

      Sil
  2. Hocam daha ne müdahaleler olacak, onu yakında göreceğiz.. Bu arada bu hafta kritik altın, dolar anlamında:) Umarım yeni rekorlar görmeyiz..

    YanıtlaSil
  3. müdahale oldu, yandık, dolar 20 ye doğru gidiyor, elektrik faturalarını ödeyemeyenlerin elektriği kesiliyor, lahana dörde kesilip satılıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekonomimizin içinde bulunduğu durumdan manzaralar işte Deep. İyi özetlemişsin.

      Sil