Powered By Blogger

23 Aralık 2021 Perşembe

Bisküvi ve çikolatadan uzak durmalıyım dedikçe...

     Bisküvi ve çikolatadan uzak durayım dedikçe daha çok yiyorum. Evrene ters mi enerji göndermiş oluyorum nedir? “Ben bol bol çikolata ve bisküvi yerim” düşünce yapısında mı olmam lazım?

DRAM VE SOĞUK KALDIRACAK HALİM YOK…    

     Bir İdam Mahkumunun Son Günü adlı tiyatro oyunu var. Bu akşammış. Hava hem soğuk, hem de dram türü şeyler kaldıracak durumda değilim. O yüzden gitmeyeceğim.

GIDA KRİZİ, TAM BİR KIYAMET…

     Gıda krizi falan deniyor ya. Bir filmde izledim. Kıtlık durumunda insanların içine düştükleri durum çok acı. İnşallah öyle günler yaşamayız. Tam bir kıyamet.

ERKEN YATAMIYORUM…

     Tatil günlerimde erken yatayım diyorum. Olmuyor. Tatil günü psikolojisi olacak herhalde hep geç yatıyorum. Bir sonraki gün tatil de olsa geç yatmak, o günü etkiliyor yine de.

    

7 yorum:

  1. aman açlık aman ha birbirimizi bıçaklarız valla ekmek için :)

    YanıtlaSil
  2. İlk zamanlar tuvalet kağıdı kavgası olmuştu bir ülkede. Onu hatırlıyorum. O fragman, filme dönmez umarım. Düşünmek ya da düşünmemek. İşte bütün mesele bu :)

    YanıtlaSil
  3. En yiyemeyeceğim şey sanırım çikolata. Kokusu bile kendinden uzaklaştırmak için yeterli bana. Yemek isteyen bol bol yesin ama benden uzak tutun:) Geçen ben de gördüm bir tiyatro ama saati çok geçti o saatten sonra eve dönmek çok sorun gündüze de koydukları yok özlediğim bir aktivite olarak kaldı sanırım. Tatil günleri her şey geç yapılır bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen çok şanslısın o zaman. Çikolata zararlı aslında :) Evet, geç saatlere koyunca ulaşım zor tiyatro için. Tatil günleri kafaya göre takılma diyorsun, haklısın :)

      Sil
  4. Bir İdam Mahkumunun Son Günü kitabını aldım bendei kısmetse bu sene içinde okurum. :)

    YanıtlaSil