Powered By Blogger

11 Aralık 2021 Cumartesi

Asgari ücret 3100 lira olursa psikolojik olarak biteriz...

     Asgari ücreti 3750 lira beklerken, 3100 lira iddiaları atıldı ortaya. Tamam, 3750 lira da olsa, 4 bin lira da olsa bizi kurtarmayacak. Ama 3750 lira diye beklerken 3100 lira yaparsanız da morallerimizi alt üst edersiniz.

SONUNDA YENİ ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALDIK…   

     Çamaşır makinesinin iskeleti değişecekmiş. 1500 lira istediler. Biz de o parayı vermek yerine yeni aldık. Profilo aldık yine. Eski makinemizde aynı markaydı. Ve uzun süre kullanmıştık.

ÖNEMLİ OLAN, ÇÖP ATILMAMASINI SAĞLAMAK…

     Denizlerden atık toplamak için sistemler kuruluyor falan. İyi güzel de. Önemli olan işin kaynağına inmek. Yani, insanları bilinçlendirmek. Artık bundan sonrası için denize çöp atmamalarını sağlamak.

TUTMAZ DEDİĞİM PROGRAM TUTTU…

     Kanal D’deki, “Şarkılar Bizi Söyler” programı tutmaz diyordum ama tuttu be.

 

10 yorum:

  1. asgari ücretle yakında ancak bir tane ekmek alınabilir :)

    YanıtlaSil
  2. sigaralara gelen 2 lira zamla 4 bin tl yapmaları lazım en az:) tabii kimin işine yararsa bu para bu fiyatlarla...

    YanıtlaSil
  3. Hocam, son dönemlerde anlaşılamayan, insana değer, önem verip, eğitime onlardan başlamak.. Sen istediğin kadar sitem kur, teknoloji kullan.. İnsan yetiştirmeye önem vermezsen ne işe yarayacak:( Makine hayırlı olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan yetiştirmek sanattır diye boşuna söylememişler. Eyvallah hocam :)

      Sil
  4. Asgari ücret -3100 TL'yi zaten geçtim- 3750 değil, 5750 olsa bile mevcut şartlarda şubat mart gibi şu anki durumuna gelecektir.
    ülke batıyor. Halkın büyük çoğunluğu Titanik'te müzik yapanlar gibi. Kendileri bilir. Benim açımdan sorun yok. Ben izleyiciyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Titanik'te müzik yapanlar gibi. Çok güzel tanımlama olmuş. Sonumuz hayrolsun.

      Sil
  5. Asgari ücreti elim böğrümde bekliyorum. Neye yetecek ne kadar işlerini görecek insanların orası zaten belli de, inşallah azıcık ucundan da olsa yüz güldürür diye var bir umudum.

    YanıtlaSil