Powered By Blogger

19 Aralık 2021 Pazar

2021'den beklentim 2022...

     Doğu Demirkol’un gösterisini izledim YouTube’da. 2020’nin sonuna doğru yapılmış bir gösteri. O gösteride Doğu Demirkol seyircilere, “2021’den beklentiniz ne?” diye soruyor. Sonra da kendi cevabını söylüyor, “2021’den beklentim 2022”

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ DERSİ…

     MEB, bundan sonra ortaokullarda iklim değişikliği dersinin verileceğini açıklamış. Bence geç kalınmış bir karar. O yaştaki çocukları, yani geleceğin büyüklerini ne kadar bilinçlendirirsek o kadar kar.

İYİ Kİ VARSIN EREN FİLMİ VİZYON TARİHİ…

     İyi ki Varsın Eren filmi 1 Ocak’ta vizyona girecekmiş. Başrolünde Ayla’dan tanıdığımız İsmail Hacıoğlu var. Film ayrıca 8 ülkede de vizyona girecekmiş. İşte o 8 ülke: Fransa, Almanya, Danimarka, İngiltere, Norveç, Azerbaycan, Avusturya ve Belçika.

6 yorum:

  1. Benim de 2022 den beklentim 2023.İsmail Hacıoğlu iyi oyuncu bence,uzun zamandır film izlemedim,gidermiyim bilmiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir an önce koronasız günlere dönelim değil mi :) Bu filme olmasa bile arkadaşlarınla git bence :)

      Sil
  2. MEB geç kalmış bence de. İklim değişikliği yanında ders verilmesi gereken çok şey var öğrencilere. Ama biz sadece sınavlara ve ezber derslere takımışız kafayı.
    İyi ki Varsın Eren filmini merak ediyordum. Gitmeliyim filme, haber verdiğin için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Verilen dersler verimli mi orası da ayrı bir konu. Filme gidince onun üzerine bir yazı da yazarsın blogda. Yorumun için ben teşekkür ederim.

      Sil