Powered By Blogger

5 Ekim 2021 Salı

Tarihin en büyük Whatsapp ve İnstagram kesintisi...

     Dün gece 6 saat boyunca İnstagram, Whatsapp ve Facebook’a girilemedi. Tarihin en uzun süreli kesintisi olmuş. Konfigrasyon hatası nedeniyle olduğu söyleniyor. Ama bu açıklama kimseyi tatmin etmemiş gözüküyor.

NOSTALJİ ZAMANI…

     Whatsapp gidince telefondan mesajlaşmaya başladık arkadaşlarla. En son ne zaman mesaj atmıştım kim bilir. Nostalji yaptık bu kesinti sayesinde.

YAZ DİZİSİ OLARAK DEVAM ETSEYDİ KEŞKE…

     Kalp Yarası, bir yaz dizisi şeklinde başlamıştı. Ama daha sonradan hanım ağa, konak falan girince hüsrana uğrattı. Çok damardan gitmese belki çok daha iyi bir iş çıkabilirdi.

LİNKE TIKLAMANIN DIŞINDA İNSTAGRAM HESABI YİNE DE ÇALINIR MI?

     İki arkadaşımın daha İnstagram hesapları çalınmış. Bir tanesi gelen linke tıklamış. Sonra da olanlar olmuş. Diğeriyle konuşmadım. Link tıklama olayı onda da var mı bilmiyorum. Aklıma şu geldi. Linke tıklama muhabbeti olmadan da hesabımızı çalabilme şansları var mı?

DANİLO BOŞANIYORMUŞ…

     Danilo Zanna, eşi Tuğçe Demirbilek ile ayrılma kararı almış. Haberi duyunca üzüldüm ve şaşırdım. Sanki eşiyle hiç ayrılmazmış gibi bir imaj oluşmuş kafamda. Bir de çocukları varmış. Çocukları olduğunu bilmiyordum. Çocuk için çok zor olacak bu karar.

ALTIN KELEBEK’TEN BİRİNİN ÇEKİLMESİ LAZIMMIŞ…

     Herkes, birinin Hürriyet Altın Kelebek ödüllerinden çekilmesini bekliyormuş. Candan Tolga Işık bir çekildi. Sonrası çorap söküğü gibi geldi. Opera sanatçısı Güvenç Dağüstün, Redd grubunun solisti Doğan Duru ve en son da Ceylan Ertem çekildi.

18 yorum:

  1. Kesinti 6 saati geçti sanki, bana çok uzun gibi geldi. Her yöne paketim de bitmişti, telefondan mesaj da atamadım tabi. :)
    Danilo' ya şaşırdım. Eşine ve Türkiye' ye bağlı gibiydi. Şimdi gider mi buralardan da?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesajlar can oldu o saatlerde can :) Bence gitmez. Burada işi gücü var. Meşhur olup gitti.

      Sil
  2. Sosyal mecralar çökmüş haberim bile yoktu. En sonunda bir arkadaş aradı da söyledi. Mesaj gelmiyordu zaten diğerlerine de bakmayınca dümdüz ilerledim. Tabiki çevrem o çökmüş bu çökmüş diye hayıflansada bu değişikliği ruhum bile duymadı. Hatta çökmüş diyenlere karşı 'ee olabilir az girme sende' diye çıkışasım geldi:) Kalp yarasını bizim evde de seyredenler var. Ben bir ısınamadım diziye nedense.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin yok muydu İnstagram? Kalp Yarası ilk başlarda iyiydi. Sonradan bozdu.

      Sil
    2. Blog adına bir hesap var ama ben kullanmıyorum, başka biri yönetiyor. Zaten ben anlayana kadar çok zaman geçer, birazda ihtiyaç duymadığımdan.

      Sil
  3. Hocam hesap çalınması için bir yöntem daha var. O da takipçi analiz uygulamaları kullanmak. Bazıları, kim beni takibi bırakmış, kim beğeni yapmamış gibi analizleri gösteren uygulamaları instagram hesaplarına bağlıyorlar. Ve oradan da hesap çalınabiliyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam onlardan uzak duruyorum. Demek ki iyi yapıyormuşum :)

      Sil
  4. zuckerberg aşı olmamış ondan işteee hehehe :)

    YanıtlaSil
  5. Kesinti yokmuş gibi devam ediyoruz artık. Su kesiliyor, elektrik kesiliyor da WhatsApp kesilemez mi kardeşim? :)

    YanıtlaSil
  6. Doğrudur derim :) Şoklar ardı ardına :)

    YanıtlaSil
  7. İş için kullanılinca kesilmesi sorun oluyor tabii ama bir şekilde çözdük 🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İş için kullananlar için gerçekten sorun. Çözmene sevindim :)

      Sil
  8. Nostalji yaptık mesaj atarak :) O yüzden hiç tıklamıyorum bu linklere. Danilo, ben de hiç beklemiyordum. Yorumun için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil