Powered By Blogger

14 Ekim 2021 Perşembe

Kiracılardan, sgk dökümü ve kredi notu istemek mi?

     Ev sahipleri, kiracılardan sgk dökümü ve kredi notu istiyorlarmış. Yapılan röportajda, bazıları bu isteği yerinde buldu, bazıları, “Ne alaka?” dedi. İlk başta çok uçuk kaçık istekler gibi görünse de, olmayacak şeyler değil. Çünkü kimseye güven kalmadı artık.

BİRİ, DOLARI DURDURSUN…

     Dolar, 9 lira oldu ama orada da durmadı. Artmaya devam ediyor. Bugün itibariyle 9,07’den işlem gördü.

EN İYİSİ BU ÜLKEDEN GİTMEK Mİ?

     İnstagram’da, dolarla ilgili bir paylaşım yapmıştım. Bir arkadaşım ona cevap olarak, “En iyisi bu ülkeden gitmek” demiş. Ben gitme taraftarı değilim. Ama gitmek isteyene de saygı duyuyorum. Arkadaşıma da, “İmkanın varsa git. Ama bir gün ülkene geri dön mutlaka” dedim.

7 yorum:

  1. Kiracılar da ev sahiplerine de güven yok. Kiracılar kirayı ödemiyor, ev sahipleri daha fazla kira almak için eski kiracıyı çıkarma derdinde. Fırsatçılık yapıp alacakları o para içlerine nasıl siniyor acaba? Az da değil kirayı iki katına falan çıkarıyorlar bir anda.

    YanıtlaSil
  2. sistem olmalı çarkları düzgün dönen kiracıyı da ev sahibini de koruyan ama çarkların işlediği herhangi bir alanda bir sistemimiz olmadığından böyle bir ana mekanizmaya güvenemediğimizden insanlar kendileri güvence arıyor bir ucundan ve bunu doğal buluyorum ne insanlar var Allah karşılaştırmasın

    YanıtlaSil
  3. Hocam ne kiracılar var... Çok da haksız sayılmaz ev sahipleri:) Bende yurtdışına gitme taraftarı değilim, o kadar kolay olsa keşke oralarda yaşamak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haksız da diyemiyor insan hocam haklısın :) Yakında yurt dışı gezi yazılarını bekleriz hocam.

      Sil
  4. Yurt dışında yaşayanlar hep söylüyorlar zaten. "Ezan sesini özledik" diye.

    YanıtlaSil