Powered By Blogger

10 Ekim 2021 Pazar

Her yerde, Squid Game dizisi konuşuluyor...

     Şu anda herkesin dilinde Squid Game dizisi var. İnstagram’da da neredeyse tüm paylaşımlarda bu dizi var. Netflix dizisi. Herkes bir anlamda Netflix reklamı da yapmış oluyor böylece. Bu dizi abonelik sayılarını arttırır. Ben izlemedim. Ben de Netflix yok. Gündemde olan bir dizi olduğu için yazmak istedim. Yazarak tarihe not düşüyoruz madem. “Bu da olmalı” dedim.

ÇOK YAŞLANMIŞ…

     Hatice Aslan, Fatih Altaylı’nın Bire Bir programına konuk oldu. Orada gördüm. Çok yaşlanmış. İsimden hatırlamayanlar olabilir. Ama, En Son Babalar Duyar dizisindeki Hülya dersem herkes hatırlayacaktır. Güzel günlerdi o dizinin olduğu zamanlar. O kadının yaşlanması, benim de yaşlanmam demek. O güzel günlerin biraz daha benden uzaklaşması demek. Belki de bu yüzden çok etkilemiştir beni yaşlanmış olması.

9 yorum:

  1. Ben de dün başladım diziye. Nette başka sitelerde de var. Daha ilk bölümü izledim, eğlenceli geldi bana aslında karakterler hiç eğlenceli şeyler yaşamıyor. 😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlerleyen bölümlerde fikrin değişecek mi bakalım :)

      Sil
  2. Hocam her gün netflixe bir göz atarım ve son günlerde her gün en çok izlenenler arasında ve dediğin gibi instagram bununla çalkalanıyor:) Şimdilik direniyorum ama yakındır benim de izlemem:)

    YanıtlaSil
  3. Diziyi izledim. Sarsıcı bir konusu var. İnternetten bulup, izleyebilirsin netflix olmasa da olur.

    YanıtlaSil
  4. eğlenceli dizi, var nette, vahşi dizi :)

    YanıtlaSil
  5. Yazını merakla bekliyorum. Yorumun için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil