Powered By Blogger

17 Ekim 2021 Pazar

30 bin vakaya rağmen kapanma olmaması...

     Vaka sayısı 30 bini geçti. Ve her gün 200’den fazla ölüm var. Bu verilere göre çoktan kısıtlamaların gelmesi lazımdı. Hala kısıtlama gelmediğine göre demek ki hükümet, tekrar kapanmama konusunda kararlı.

ÇOCUKLUKLARINI GEÇ ARTIK…

     Geçen bir podcast dinledim. Bir bölümünde konuk Cem Yılmaz’dı, diğer bir bölümünde ise Yılmaz Erdoğan. Sohbete her ikisinin de çocukluğundan başladı soru soran hanımefendi. Çocukluklarını kaç defa anlattılar. “Bu aralar nasıl gidiyor hayatları? Pandemiyi nasıl geçirdiler? Gelecekteki projeleri neler?” gibi sorular sorsana. Belki ilerleyen dakikalarda sormuştur. Ama benim o kadar sabrım yoktu, kapattım.

BENİM CEVABIM…

     “Hayatından memnun değilsen yerini değiştir, ağaç değilsin” diye bir söz var ya. İşte o söze cevabım: O işler dediğin gibi olmuyor.

7 yorum:

  1. yani biz ağacız bu ülkede :)

    YanıtlaSil
  2. Çabalarının karşılığını alamayınca ister istemez insanın morali bozuluyor be Müfred

    YanıtlaSil
  3. Bence de senin teman güzel. Ben nedense arada değiştirme ihtiyacı duyuyorum. Bir türlü içime sinmiyor seçtiğim temalar. Sen bu yorumu yaptıktan sonra tekrar değiştirdim bu arada :) Kapanma olayını zaten ağzına alan yok. Sonuna kadar dinlemedim :) Ben de yapamıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Ben hala o değişikliği yapamadım :)

    YanıtlaSil
  5. Bizde de artıyor aşı karşıtları da ayrı bir alem 🙄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de aklımda soru işaretleri vardı. Ama buna rağmen yine de aşı oldum.

      Sil