Powered By Blogger

3 Mayıs 2021 Pazartesi

Korona göçü vaka sayısının düşmesine izin verecek mi?

     Kapanmanın üçüncü günü olan bugün 2 Mayıs 2021’e ait koronavirüs vaka sayıları açıklandı. 240 bin 145 kişiye yapılan teste 25 bin 980 kişi pozitif çıkmış. 340 vatandaşımız ise hayatını kaybetti. Bu kapanmanın sonunda ulaşılmaya çalışan vaka sayısı 5 bin olacak. Bakalım bu korona göçü bu rakamları yakalamamıza izin verecek mi?


koronavirüs
foto kaynak: unsplash.com

GÖRÜNTÜ KAYDI GENELGESİ…

     Emniyetin genelgesi tartışılıyor. Görüntü kaydı genelgesine göre polis görev yaparken başkaları kayıt yapamayacak. Yani vatandaş olarak bizler. Bu suç kapsamında değerlendirilecek. Özel hayatın gizliliği ve kişisel verilerin korunması kapsamında yayınlanan bir genelge olduğunun üzerinde durdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu. Genelgeye karşı olanlar ise, polisin hak ihlali yaptığını görüntülemenin de bundan sonra mümkün olamayacağını ve bunun da adaletsizlik doğuracağı görüşünde.

DİĞER YAZILARIM…

*Neymiş bu Ebola?

*Otomatik vites araba kullanmak…

     

5 yorum:

  1. Bekleyip görelim, hayırlısı

    YanıtlaSil
  2. Ağızdan çıkan lafı kulak duymuyorsa, o lafın, lafların nereye gideceği, gün gelip kendine dolanacağı akıl edilemiyorsa sıkıntı vardır hocam :-)) Akıl edilip, ona rağmen söyleniyorsa da büyük pişkinlik vardır... Ne diyor bu adam dersen, uzun lafın kısası ben Sayın Bakana başka bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da kesinlikle katılmıyorum.

    YanıtlaSil