Powered By Blogger

20 Mayıs 2021 Perşembe

Cüneyt Özdemir ve Nevşin Mengü neden çok izleniyor?

     Nevşin Mengü ve Cüneyt Özdemir’in son günlerde YouTube videoları baya izlenmeye başladı. Çünkü millet televizyon kanallarından haberleri öğrenemiyor. Gündemi Twitter’dan takip ediyor. Sonra da Cüneyt ve Nevşin’in yayınlarına koşuyor. Ortalık yıkılırken haber kanalları görmezden geliyor ya. Olduğum yerde tepinesim geliyor.

Nevşin Mengü Cüneyt Özdemir
foto kaynak: unsplash.com

KORONA İÇİN BİR YILIMIZ DAHA MI VAR?

     İspanyol gribi iki yıl sonunda ortadan kalkmış. Korona da dünya çapında bir grip olduğu için ve bitiş süresi için de İspanyol gribini örnek alırsak. Daha bir yılımız var. Bu süreyi arttıran çok gördüm de azaltana rastlamadım daha. Kimi 2022 sonbahar diyor, kimi 2024 başları.

BUNCA OLAY YAŞANMIŞKEN…

     Bazı ünlüler hala kripto para borsalarının reklamlarında oynuyorlar. Ne kadar güvenirseniz güvenin. Bence bu aralar hiçbir para borsasının reklamında oynamayın. Sonra millet, “Sana güvendik de girdik” derler. Suçun olmadığın halde.

9 yorum:

  1. Can Ataklı'yı da ben ilave edeyim:) Bu üçünden haber dinlemek hep keyifli oldu ama youtube de daha özgrce anlatabiliyorlar.

    YanıtlaSil
  2. Vallahi hocam aşılama da yol kat edebilsek, Kasım 2021 de maskeye veda edebiliriz diye devlet kanalında haber vardı.. Ne olacak göreceğiz, yaşarsak tabi :-)

    YanıtlaSil
  3. Benim bu ara favorim Peker. İzlemesi ilginç oluyor. :))

    YanıtlaSil
  4. herkes bir aşı olsun da rahat ederiz yaaa :)

    YanıtlaSil