Powered By Blogger

24 Kasım 2020 Salı

Hayata dair notlar 1...

AŞI YEMEDE TEREDDÜT EDİLİR Mİ?   

     Aşı bulunduğu zaman aşı olup olmama muhabbetinin çıkacağını düşünmüştüm. Gönüllü 12 bin kişi aranırken 20 bin kişi başvurunca bu düşüncemin yersiz olduğunu gördüm. Millet resmen koşa koşa aşı olmaya gidiyor.

hayata dair yazılar
foto kaynak: unsplash.com


TAM KAPANMANIN ELİ KULAĞINDADIR…

     Tüm televizyonlarda uzmanlar tam bir kapanmadan bahsediyor. En az iki hafta. Şu anda hafta sonları uygulanan bir kapanma var. Ama vaka ve ölüm artışları o kadar hızlı ki. Sanki, ya bu hafta sonu,  ya da bir sonraki hafta sonu tam kapanma kararı gelebilir.


2021’DE ÜÇÜNCÜ DALGA GELİR Mİ?

     Haberlerde duyduğumuz şeylerden biri de bu. 2021’de de peşimizi bırakmayacakmış bu korona. Ama bazıları da- örnek olarak aşıyı bulan Türk doktor- “Gelecek yıl kış ayında bu iş biter” diyor. Bizde inşallah diyoruz doktorumuza.

15 yorum:

  1. seneye kasımda biter diyolar bakalım :) aşı da gelsin bakalım herkese yetcek mi :) gönüllüler deli bence :)

    YanıtlaSil
  2. Umarım 2021 de yakamızı bırakır bu pis illet

    YanıtlaSil
  3. Umarım seneye kadar biter bu hastalık. Aşı gönüllülerindeki iyi cesaret...

    YanıtlaSil
  4. Virüs kolay kolay bitmez, çünkü plan dahilinde devam ediyor gibi gözüküyor.. Ancak ne zaman bitebilir, tabiiki istenilen hedefe ulaşıldıktan sonra.. Çok kötü kokular var.. Ne idüğü güdüğü belli olmayan aşılara güvenmek pek mantıklı değil.. İnsanları ya aşılarla yada çiplerle kontrol altına alacaklar gibi gözüküyor.. Allah sonumuzu hayr eylesin..

    YanıtlaSil
  5. ispanya zorunlu tutmadığı halde 47 milyona iki doz olarak 80 milyon aşı sipariş ederken biz 80 milyona bir milyon sipariş etmişiz. üstelik türk doktorlar türkiye'ye öncelik verebiliz demesine rağmen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 50 milyon doz dedi bu akşam bakan. Kurtulacağımız günler yakın inşallah

      Sil
  6. Hepimizin aşı konusunda kafamız karışık

    YanıtlaSil
  7. YAZINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HEPİMİZİN TEMENNİSİ BİR AN EVVEL BİTMESİ TABİİ. AŞI KARŞITLIĞIYLA İLGİLİ BLOGUMDA SON POSTUMU OKUMAK İSTEYENLER BAKABİLİRLER...

    YanıtlaSil