Powered By Blogger

27 Haziran 2020 Cumartesi

Blog yazılarıma ara mı versem yoksa tamamen yazmayı bıraksam mı?


     Blog yazılarıma bir süreliğine ara mı vermeliyim yoksa blogda yazmayı bırakmalı mıyım? Blog yazmayı bıraksam bile bloğumu silmem. Kalmasını isterim. 

     Çünkü ne kadar emek verdim bu bloğa. Bende ya hep ya hiç durumu var. Ya her gün yazı gireceğim ya da tamamen yazmayı bırakacağım. 

     Bu nereden çıktı derseniz? Bir tane Blogger artık bloğuna yazı girmeyeceğini ama bloğunu da silmeyeceğini söyleyerek veda etti bloğuna. 

     Her gün yazma baskısı ters mi tepiyor nedir? Daha fazla yazıyla içli dışlı olmamı beklerken bu baskı nedeniyle blogda yazı yazmaktan soğuyor muyum acaba? Böyle sorular sormayı severim kendime. Hangi konuda olursa olsun.

13 yorum:

  1. Ya her gün ya hiç gereksiz bir baskı. Haftada 1 yazın, haftanızı o yazıda toparlayın bence. Aralara yeni öğrendiklerinizi girebilirsiniz. Her gün yazacağım diye öksürüğünü yazı yapan gördüm: "Öhhö. Hasta olmuşum." Evet bu kadardı:)

    YanıtlaSil
  2. Bence ne ara verin, ne de tamamen bırakın. Seviyorsanız gidin söyleyin.

    Yani yazmaktan keyif alıyorsanız kendinize zulüm etmeden içinizden geldikçe. Gerçekten değerli konularda yazılarınızı yazmaya devam edin bence.

    YanıtlaSil
  3. Her gün yazmak zorunda değilsin. Bu cidden baskı oluşturur. Önemli olan içeriğinin kalitesi, orijinalitesi bence. Örneğin haftada bir kez girersin mümkünse haftanın aynı günü ve saati ama çok güzel bir paylaşım olur, takipçilerin seni yine de bırakmaz.

    YanıtlaSil
  4. Germe kendini, yazmak istediğinde yaz, istemezsen bekle. Deneyimlerim bana ne zaman yazmayı biraz bırakayım desem yazacak konu aklıma gelip geri döndüğümü gösterdiğinden beri keyfimi bekliyorum. Blog silenler ise genelde hep üzülür. Sahi, bir ara bilgisayarı açıp da yedekleyeyim bloğumu, ne olur ne olmaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende mi keyfimi beklesem :) Tecrübeler her zaman değerlidir. Muhakkak yedekle :)

      Sil
  5. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap ama yazmaya devam etmeni isterim ya da kimliğin gizli başka blog açıp sadece bize söyle :))

    YanıtlaSil
  6. İç ferahlatan bir yorum teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. yok yahu onu diyen yalnız ama özgür, nur, yeni blog açacak :)

    YanıtlaSil