Powered By Blogger

28 Ekim 2019 Pazartesi

Okumayıp yanımda olan bir kitap bile iyi geliyor bana...


     Kitabımı okumasam bile yanımda durması olumlu etkiliyor beni. Bu kanıya nereden vardım? Zeytindağı kitabını okumak için elime aldım. Ama sonra baktım ki hiç okuma modunda değilim. Bilgisayarı açtım. Bir şeyler izlerken de kitapta hep yanımdaydı. Arada baktığımda yanımda kitabımı görmek iyi geldi bana. Okumasam bile kitabım yanımdaydı ya, motive edici bir ortam oluşturuyordu bana.

kitap okumak
foto kaynak: unsplash.com
     Hani yeni akımlar vardır. Evinizde daima güzel bir enerji olması için evin belli yerlere şunu veya şunları koyun diyen. İşte benim için bu obje de kitap olurdu. Beni motive eden bir başka şey ise yazar masalarıdır. Yazarın masasının arkasındaki kitaplık ağzına kadar kitap doludur. Onlar yetmezmiş gibi masası da kitaplardan geçilmez. Ve masada açık duran birden fazla kitap vardır. İşte bu görüntüde bana her zaman için çok iyi gelir.

8 yorum:

  1. e kitap olarak okusana istediklerini böylece her an telefonundan ulaşabileceğin için motive eder

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben her zaman kitaptan okumayı tercih ediyorum. O kağıdı hissetmem lazım :)

      Sil
  2. Boşuna dememişler kitap mutluluktur.Kokusunu çekersin mutlu olursun,okursun mutlu olursun,bakarsın mutlu olursun,tadarsın mutlu olursun 😜 adeta mutluluk abidesi.

    YanıtlaSil
  3. Aslında "yazar masası" muhabbetini sevdim. Kitaplar benide motive ediyor. Fakat beni motive eden bir diğer şey ise dizüstü bilgisayar. Küçük zarif bir notebook almak istiyorum. Şuan kullandığım dizüstü bilgisayarım biraz kaba. 13 inch, kibar bir bilgisayara ihtiyacım var. -Kesinlikle Macbook pro veya air değil- Şuan asus k555ln kullanıyorum fakat 15.6 inch olduğu için çok kaba, hiç hoş değil. Herneyse, konu çok dağıldı. Kitap ve kibar bir notebook lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam bir yazara yakışacak kibarlıkta Mustafa desene :)

      Sil
  4. Ben de seviyorum sevdiğim kitapların etrafımda olmasını ☺️

    YanıtlaSil