Powered By Blogger

17 Eylül 2019 Salı

İphone 11'de 5G özelliği var mı?


     İphone 11’de 5G özelliği var mı? Hemen cevap veriyorum: Yok. “Ya nasıl olmaz?” dedim bunu duyunca. Yani 5G başladığında elinizdeki İphone çöp olacak. 5G özellikli telefonları ise 2020’de çıkaracaklarmış. O yüzden İphone 11 alırken bir kez daha düşünmekte fayda var. 

     Bu arada 3 kameralı tasarımı kimse beğenmemiş. Öyle bir algı yaratılmış ki, sanki üç kameralı ilk telefonu Apple yaptı diye. Yok böyle bir şey. Kısacası bu yeni model hayal kırıklığı olmuş. Bu üç kameralı tasarım ile de millet baya bir dalgasını geçmiş. Capsler havada uçuşmuş. 

İphone 11

     Sanırım Apple bu yarışta yeni bir şeyler katamıyor artık. Steve Jobs gittikten sonra yeni bir şeyler göremeyecek miyiz yoksa? Yeni modellerini beğenmeseler de millet İOS için yine İphone alır diyorlar. Genel kanı bu. Çünkü Android belli bir süreden sonra yavaşlıyor. Ama İOS’da böyle bir sorun yok. Kısacası telefona değil İOS’a para veriyoruz. 

     Uzun zamandır Samsung kullanmıyorum. Android tarafında hiç bu konuda bir gelişme var mı bilmiyorum. Bir gelişme olursa ve İphone de olduğu yerde kalırsa belki bakarsınız ibre tekrardan Samsung’a dönebilir. Tabi bir ihtimalden bahsediyoruz. Neyse toparlarsak. İphone severler olarak 2020’yi bekleyeceğiz. Hem 5G’li telefonlar için hem de telefonlarda yeni bir tasarım ya da teknik bir özellik olacak mı onun için. Peki siz bu üç kameralı İphone 11 serisi için ne düşünüyorsunuz?

Foto kaynak: cnet.com

8 yorum:

  1. 3 camerali iPhone telefonun estetiğini bozmuş bence gereksiz bir özellik eklemisler bunun yerine var olanı gelistirebilirlerdi.Sabirsizlikla 2020 yi bekleyenlerdenim bende 5G icin

    YanıtlaSil
  2. Telefonun yüzde sekseni kamera gibi durmuş, ben de beğenmedim tasarımı. Ama dediğin gibi IOS hızı ve iphone un virüsle hiç işinin olmaması hala en büyük avantajı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende o hızı nedeniyle hala İphone'cuyum Duo :)

      Sil
  3. Konuyla alakası yok ama yazdığınız şiiri paylaştım bakabilirsiniz

    YanıtlaSil
  4. Ben de yeni tasarımı beğenmedim, zaten fiyatını hiç beğenmedim :D Ios'a ben de Android'den geçtim, kullanılmayacak kadar yavaşlamıştı. Iphone'un kamerasını çok sevmesem de, ios kullanmayı seviyorum :))

    YanıtlaSil