Powered By Blogger

12 Haziran 2019 Çarşamba

Poyraz Karayel heyecanını yeniden yaşamak isterdim...


     Kanal D’de Poyraz Karayel’e rastladım. Daha ilk bölümleri. Ne güzel bir diziydi. Heyecanla izlerdim her bölümünü. “Keşke bu heyecanı baştan yaşayabilseydim” dedim. Film olsa açıp izlersin. 12 bölümlük bir dizi olsa açıp izlersin. Bilmem kaç bölümlük dizi ne ara izleyeceksin. Ona harcayacağım zamanı başka dizilere ve filmlere ayırırım. Bunlara rağmen yine de izlesem ilk izlemedeki tadı alamam.  



     Bir sonraki yeni bölümü beklemek ayrı güzeldi. Diziyi izlerken Twitter’da yazılanları okumak ayrı güzeldi. Bir sahneye herkes aynı anda yorum yapıyor. Harika yorumlar çıkıyordu oralardan. O kadar esprili tivitler atılıyordu ki. Ama şundan mutluyum: Bu diziyi ilk yayınlanmış olduğu dönemde izlemiş olmaktan. O keyfi yaşamış olmaktan.

12 yorum:

  1. İstanbullu Gelin de bitti tek onu takip ediyordum dizisiz kaldım zaten genelde artık netten netflix dizilerini bulup bulup kızım izletiyor bize yabancı dizilerden sonra bizim dizilerdeki uzuuuun bakışma düşünme sahnelerine dayanamaz olduğumu hissettim:))

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Bakma dizi yazdığıma. Baktığım bir kaç diziden biriydi.

      Sil
  3. İzlemedim ama sosyal medyada güzel replikleri ile sıkça karşılaştım. Eminim ki çok başarılıdır fakat ben biraz ön yargılı davranıyorum sanırım yerli dizilere. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ön yargıları kırmak lazım 😀 Bence bi şans ver.

      Sil
  4. Basta izleyip devam edersem bırakmam ama yarısından başlamam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarısından başlayınca zaten tadı olmaz Sibel. Baştan başlayarak en güzelini yaparsın.

      Sil
  5. ben de hiç izlemedim ama büyük oğlum ciddi bir hayrandı...

    YanıtlaSil
  6. Güzel diziydi. Yazın şimdi yeni diziler var ama az süreceğini bildiğim için çok da merak etmiyorum. Uzun soluklu dizilere denk gelmek lazım.

    YanıtlaSil