Powered By Blogger

27 Haziran 2019 Perşembe

Milletimiz sandıkta yine adaletini gösterdi...


     Yüksek Seçim Kurulu’nun vermiş olduğu seçim yenileme kararı vicdanlarda kendine yer bulmadı. Hukuk üzerinde de yer bulduğu şüpheli. Kimisi kararın hukuki, kimisi kararın siyasi olduğu yönünde beyanatlarda bulundu. Bu sürecin uzatılmasından dolayı halkta, “Ekrem İmamoğlu’na bu belediye başkanlığını vermeyecekler” algısı oluştu. YSK’nın verdiği karar da tam da bunun üstüne tuz biber ekti. 

İstanbul seçimleri

     Toplum vicdanı kanayan yarasını kapatmak için o gün kararını vermişti. Belediye başkanlığı İmamoğlu’nun hakkıydı. Ve geçtiğimiz pazar günü bu hakkı sahibine teslim ettiler. İmamoğlu büyük bir farkla seçimi kazandı. Buradan şu anlaşılıyor ki: Halk, her zaman mağdurun yanında. Bir zamanlar mağdur edilen Erdoğan’ın yanında olduğu gibi. Milletimizin gösterdiği bu duruşla her zaman gurur duyuyorum.

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/r2ESY7RXB4M


8 yorum:

  1. Mağdur olmak başka bir şey; mağdur edebiyatı yapmak başka bir şey. O yüzden halkımızın bu farkı da iyice anlayacak ferasette olması gerekiyor. İMAMOĞLU hakkını geri aldı.

    YanıtlaSil
  2. Bir de cumhur ittifakı kendini anlatmak yerine millet ittifakına karşı saldırgan bir dil kullandu kimse bunu istemiyor artık

    YanıtlaSil
  3. hak yerini buldu....demokrasi kazandı....şükür...hayırlısı olsun inşallah..

    YanıtlaSil
  4. Mağdurluğu kullanan da var ne yazık ki ancak sn. İmamoğlu hakkini geri aldi. Çok mutlu olduğum bir sonuç oldu.

    YanıtlaSil