Powered By Blogger

14 Haziran 2019 Cuma

Çok Güzel Hareketler 2- İsmail Küçükkaya- Kedim Osman...


     Bu akşam Çok Güzel Hareketler 2, sezon finali yapıyor. Birkaç skeç izledim. Hele bebekleri anlattıkları skeç çok güzeldi. Reklamlarda haber kanallarına baktım. İsmail Küçükkaya tartışmayı nasıl yönetecek? Kim tartışmadan avantajlı çıkar? Bu gibi sorular etrafında dönüp duruyorlar. Reytinglerde nasıl bir sonuç elde edecek bu tartışma merak ediyorum. Herkes Pazar gününe kitlenmiş durumda. 


video kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=jXxsyn-MyAo
     
     İş yerinden arkadaşım Meryem’e sordum. “Bizimkiler, Osman’a haşlanmış tavuk veriyorlar sık sık. Zararı olur mu?” dedim. “Daha fazla tüy döker” dedi. Kendisinin de kedisi var. Kedi bakımı konusunda benden daha bilgili. O yüzden ona danışırım. Son günlerde bir şarkı popüler olmaya başladı. İsmini ilk defa duyduğum bir şarkıcı. Feride Hilal Akın. Şarkısı: Yok yok. Bu şarkı patlamaya aday. Şarkıyı bırakıyorum buraya. Siz ne diyeceksiniz bakalım.


10 yorum:

  1. çgh yi yemek vakitleri açıp takılırız bazen güzel olyor

    YanıtlaSil
  2. Tavuk çok zararlı ciddi alerji yapar

    YanıtlaSil
  3. Ah Osman'ın nedir senden çektiği ;)))))

    YanıtlaSil
  4. pazar akşamı herkes ekran başına...hodri meydan bakalım...ülkemiz için hepimiz için herşeyyin hayırlısı olsun inşallah.....

    YanıtlaSil
  5. Protein iyidir Osman için, devam. Feridenin şarkısı on numara olmuş. Bundan önce GİZLİ AŞK şarkısını çok sevmiştim, bi göz at sen de istersen. Bu tarz şarkılar bu senenin modası, aleyna tilkinin şarkısı da böyle. rap söyler gibi pop söylüyorlar yani. Ben şahsen bunda, kalbim çukurda şarkısı gibi çukur müziklerinin çok tutulmasının etkisi olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Osman çok mutlu. Şarkıyı bende çok sevdim. O şarkıyı da dinleyeceğim. Çukur etkisi olabilir Duo 👍

      Sil