Powered By Blogger

9 Mayıs 2019 Perşembe

Ramazan ayında uyku...


     Ramazan ayında uyku daha mı bi güzel sanki? Ramazan başlamadan önce doğru dürüst uyuyamıyordum. Uykumu alamıyordum. Ama şimdi uykumdan memnunum. Ramazan ayına gece vardiyasında başladım. Bu nedenle gece 00:30’da evde oluyorum. Soyun dökün, biraz da internet derken saat oluyor 01:00. Yatıyorum. Saat 02:30’da sahura kaldırıyorlar. Zor kalkıyorum tabi orası ayrı. 

Ramazan ayında uyku

     04:00 ezan okunuyor. Yine bir internet turu. 04:30’da bir daha yatıyorum. 11:00’de tekrar kalk. Ama uykunun tadını alıyorum. Gündüz vardiyasına geçince nasıl olacak bakalım. Bugün gece vardiyasının 4’üncü günü. Artık yarın son gün. Sonra gündüze döneceğim. Ramazan’da sizin uyku durumunuz nasıl? Birkaç günlük uyku deneyimim bu şekilde benim. Söz sizde.

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/KHBvwAnWFmc

13 yorum:

  1. Dörtte yatıp yedibuçukta kalkması rahat ama altıbuçukta kalkmaya çalışınca ruh gibi oluyorum. Tabi ben evdeyim gün içinde yeniden yatabiliyorum, çalışanlara Allah kolaylık versin.

    YanıtlaSil
  2. Sürekli uykumun bölünmesini sevmem ancak sizin güzel bir düzen tutturmanıza çok sevindim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvallah kardeşim. Çok teşekkürler yorum için.

      Sil
  3. 12ye doğru yatıp 3te kalkıp 4 te yatıp 7de yine kalkıyorum :D :S

    YanıtlaSil
  4. Valla Cem o kadar yat kalk yaparak uykumdan memnunum diyorsan ben öyle ölmem sen bana direkt füze at arkadaşım :) ben zor uyuyan, kısmen uyanırken uyanmaya alışmaya çalışan birisiyim. O yüzden sevmiyorum yat kalk yat olaylarını. Sabah dengesiz hissediyorum kendimi. O yüzden hayatımda hiç sahura kalkmadım :)) sahursuz oruç:)

    YanıtlaSil
  5. Sahuru yapıp yatınca biraz uzun uyuyorsun, bu da iyice dinlenmeni sağlıyor. Sabah erken kalkarsan iş değişebilir.

    YanıtlaSil
  6. kak kalk uyuma daha yapılacak mim görevin var

    YanıtlaSil