Powered By Blogger

31 Ağustos 2018 Cuma

İnanılmaz Aile 2 filmini izlediniz mi?

     İnanılmaz Aile filmini hatırlayanlarınız var mı? Bundan 12-13 yıl önce falan ilk filmi vizyona girmişti. Sinemaya gidip izlemedim. Kanal D’de yayınlanmıştı, tvde ilk kez. O zaman izlemiş ve beğenmiştim. Daha sonra tekrarları da yayınlandı. Denk geldiğimde de baktım. İşte bu güzel animasyonun ikincisi vizyona girmiş. ABD’den sonra Türkiye’de gişede birinci sıraya yerleşmiş. 590 bin seyirciye ulaşmış ilk haftasında. 

İnanılmaz Aile 2

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/two-white-and-red-admission-tickets-1353368/

     Filmin fragmanını izledim. Ailemiz bir kişi daha büyümüş. Küçük bebeğimizin de süper güçleri var tabi. Yaz ayında sinemaya gitmek için iyi bir film. Animasyonları her zaman sevmişimdir. Gerçi animasyonunda cılkını çıkardılar. Böyle kaliteli filmler olursa izleniyor işte. Ben daha gidemedim ama siz, İnanılmaz Aile 2 filmine gittiniz mi?


Video kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=VoSCerhEk1Q


10 yorum:

  1. Birinci filmine bayılmıştım.İkincininfFragmanına bile çok güldüm.Bu film kaçmaz...

    YanıtlaSil
  2. Incredibles ismini hatırlıyorum ama ilkini izleyip izlemediğimi hatırlayamadım. 2'den önce izleyip bilgi tazelesem iyi olacak...

    YanıtlaSil
  3. Yok ben onun yerine sevginin gücü ne gittim hint filmi süperdi

    YanıtlaSil
  4. heey saoool tımams izlerims :)

    YanıtlaSil
  5. Çıktığı an gitmiştim bu filme 2003'lüyüm film 2004te yayınlanmış ailemin anlatına göre CD'sini aldırmışım günlük bir kere izlermişim hep hala da izlerim o kadar sık olmasada film cidden çok iyiydi animasyon kalitesi zaten yorumsuz senaryoda ilk filme göre bence daha iyiydi. Umarım en kısa sürede gidip izlersin cidden kaçmayacak bir film.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk filme göre daha iyiydi demek :) Beni daha da merak ettirdi bu yorumun :)

      Sil