Powered By Blogger

2 Haziran 2018 Cumartesi

51 bölge nedir?


     4 Temmuz 1947 gecesi New Mexico’nun Roswell kasabasına bir cisim düşer. İddialara göre bu cisim bir uçan dairedir yani ufodur ve içinde de uzaylılar vardır. Uçağın enkazı, içindeki uzaylılarla beraber kaldırılır. Düşen cismin ufo olduğu dünyada son dakika haberi olarak verilir. Ama daha sonra ABD tarafından yapılan açıklamada düşen cismin ufo değil, meteoroloji balonu olduğu belirtilir. 

     51 bölgede ufo ve uzaylılar üzerinde araştırmalar yapılmıştır. Hatta uzaylılara otopsi bile yapıldığı söylenir. ABD, 51 bölgenin varlığını daha öncesine kadar kabul etmiyordu. Ta ki 2013 yılında yayınlanan CIA raporuna kadar. Ama açıklanan raporda da uzaylılar ve ufolarla ilgili bir bilgi yoktur. Gizli casus uçakların üretildiği bir yer olarak bahsedilir 51 bölgeden.

51 bölge

     Tüm bu iddialar konuşulurken eski bir Amerikan subayı, 51 bölge ile ilgili bir açıklamada bulunur. Açıklamasında 1947 yılında Rosweel’e düşen şeyin ufo olduğunu söyler. Bu subay, o zamanın 51 bölge halkla ilişkiler subayıdır. Yine aynı subay ölümünden sonra yayınlanmak üzere bir mektup yazar. Mektubunda Amerika’nın bugünkü teknolojisinin kaynağının, o ufo gemisindeki teknoloji olduğunu söyler. O gece düşen nesnenin ufo olduğunu söyleyen askerlerinde öldürüldüğü iddia edilmektedir. 

     51 bölge hala gizemini korumaktadır. ABD’nin Nevada kentindedir. Ve bir çölde kuruludur. ABD başkanları bize özel izin ile ziyaret edebilmektedir. Ve askeri üs olarak geçmektedir. Yakınına 50 kmden fazla yaklaşmak ve fotoğraf çekmek yasaktır.Bu uyarıların dikkate alınmaması durumunda oradaki görevlilerin sizi öldürme yetkisi bile vardır. Az önce de belirttiğim gibi orası askeri bir üs olarak geçmektedir. Bu nedenle bölgeye giden turistler bile 50 kmden fazla yaklaşamazlar. 

     Bölgede kullanılan araçlar hep beyazdır. Ve üzerlerinde ne bir yazı, ne de bir sembol vardır. Belli aralıklarla bölgeye yine beyaz renkte, büyük tırlar gelmektedir. Ve hala içeriye ne getirdikleri bilinmemektedir. Ve yine başka bir iddiaya göre yerin altında 40 kat daha vardır. Akla uçuk gelse de orada uzaylılarla toplantı yapıldığı bile söylenir. Akla yakın gelen iddia ise, 51 bölge de nükleer bomba testlerinin yapıldığıdır. Mantar şeklinde patlamalar gördüklerini söyleyenler bile vardır.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/astronaut-standing-beside-american-flag-on-the-moon-39896/

6 yorum:

  1. İlk başlarda film tavsiyesi sanarak okudum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film tavsiyeleri yazmak isterim ama yazamıyorum ya.

      Sil
  2. rusya bile yakın zamanda uzaylılarla ilgili eski hükümet kaynaklarını halka açacak.. amerika hala neyi gizleme derdinde.. herkesin bildiğini kim kimden neden gizlerki?

    bunlar hep amerikan oyunları :) :)

    YanıtlaSil
  3. Reklam kodunun altına başka şeyler de kopyalanmış sanırım Cem...

    YanıtlaSil