Powered By Blogger

20 Nisan 2018 Cuma

Yalnız kalmak istiyorum...


     Yalnız kalmak istiyorum. Her şeyden uzakta. Dışarıda yağmur yağıyor şu an. Hava kapalı. Yatağımda yatmak, üstüme yorganı çekmek ve düşünmek istiyorum. Geçmişimi, geleceğimi. Kendimle konuşmak istiyorum. Ya da iç sesime kulak vermek. Ben zaman zaman yaparım bunu. Eminim siz de yapıyorsunuzdur. Zaman zaman da sesli olarak konuşurum kendimle. Sesli düşünürüm de diyebilirsiniz. 

Yalnız kalmak istiyorum

     İnsan o kadar rahatlıyor ki. Bakın bir defa deneyin. O kadar rahatlıyorum ki. Hemen bir pozitiflik yayılıyor vücuduma. Evde hiç kimse yokken yapıyorum bunu. Anlatıyorum kendimi, kendime. İnsanın yalnız kalmaya ihtiyacı var. Hiçbir ses istemiyorum. Sadece başımı yastığa koyup düşünmek. Bu zamana kadar neler yaptıklarımı ve gelecekte yapacaklarımı. Yalnız kalmak istiyorum ama maalesef işe gitmek zorundayım şu an, zira gece vardiyasındayım.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/person-standing-near-lake-670720/

10 yorum:

  1. Kendinle kalmak en büyük lükslerden zaten

    YanıtlaSil
  2. Bazen yalnız kalmak insana gerçekten çok iyi geliyor

    YanıtlaSil
  3. bak, alacaksın bir şemsiye, baharlık, o şemsiye ile gezecen, yollarda da yalnız olursun işteee :)

    YanıtlaSil
  4. İnsanın doğasında var yalnız kalmak. İç güdüleri beynini yonlendiriyor. İnsanın dogadan gelip bir karmaşanın içine girmesi ve hayatını ona göre yönlendirmesi topluluk halinde yaşamaya baslamasiyla başladı yalnız kalmama kendini dinlememe ve yorucu hayatı. Bilinc altımızda herzaman yalnız kalmayı sessizliği ve dinlemeyi isteriz. Bu bizi aslında özümüze döndürüyor çünkü her insan yalnızdı ve kalabaliklasti zamanla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar sosyalleştik ki yalnız kalamaz olduk. Bu da yalnızlığa olan ihtiyacımızı zirvelere çıkardı.

      Sil