Powered By Blogger

26 Nisan 2018 Perşembe

Popstarla ilgili bir anım...


     Şimdilerde kanal D’de yayınlanan popstar yarışmasının ilk yayınlandığı dönemleri hatırlıyorum da. Türkiye’yi kasıp kavuruyordu. Onun olduğu akşamlar herkes kanal D’yi açıyordu. O çok meşhur olduğu zamanlarda da yine kanal D’de yayınlanıyordu. 2002 falan olması lazım. Lise son sınıftayım. Düzce Endüstri Meslek Lisesi. Haftanın üç günü staja gidiyorum. 

Anı

     Elektrik bölümü okuyordum. Sonraları çok pişman oldum Endüstri Meslek Lisesine gittiğim için. Ama iş işten geçmişti işte. Staj zamanında bana göre bir meslek olmadığını bir kez daha anlamıştım. Bu sefer işin içinde olarak. O aralar seçimler yapılmıştı. AKP iktidara gelmişti. İşte o günden beri de iktidarda. 

     Popstarla ilgili şöyle bir anım var: Dışarıda kar yağıyordu. Mesainin bitmesine de az kalmıştı. 8-4 çalışıyorduk. Ustalardan biri: “Şimdi eve giderim. Gürül gürül yanan sobanın üzerinde kestane pişiririm. Televizyonda da popstar var. Mis gibi ona bakarım” diyordu. Bu akşam popstarı görünce aklıma bu hatıram geldi.


Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/sunset-man-summer-lake-57687/

6 yorum:

  1. Ustanın söylediği sözü okurken içim ısındı, yaşım çok yok fakat insan özlüyor sobanın yanında ailecek oturup kestane, acıkalı ekmek yiyerek televizyon izlemeyi.

    YanıtlaSil
  2. Firdevs abidin aşkı vardı mesela bayhanın bayık tipi aydanın güçlü sesi...Zaman cidden hızlı geçiyo😊

    YanıtlaSil
  3. eh işte tv hayatımızın içinde yaniii :)

    YanıtlaSil