Powered By Blogger

27 Ekim 2017 Cuma

Serdar Ortaç Acun Ilıcalı olayı ne?

Serdar Ortaç Acun Ilıcalı

     Serdar Ortaç Acun Ilıcalı hakkında bir açıklama yapmış. Konuk olduğu bir radyo programında. Zamanında, daha O Ses Türkiye başlarken Acun aramış. “Bir yarışmaya başlıyorum. Kenan’la seni istiyorum” demiş. Olumsuz yanıt vermiş Serdar. İşte bunu anlatarak, “Allah benim belamı versin” demiş. Pişmanlığını böylece dile getirmiş. Belki o zaman, Acun’un bu işin altından kalkamayacağını düşünerek hayır demiş olabilir. Böyle düşündüğü için de yargılamamak lazım. Her şarkıcı böyle düşünebilirdi o dönem. Şimdi ise Acun’un teklifine hayır diyecek şarkıcı yoktur. Peki kabul etseydi başarılı olur muydu? Mesela Yıldız Tilbe. Olmuş mu sizce? Bence o üçlünün yanına hiç yakışmadı. Ben dahil herkes, “Süper olur” dedi. Ama hiç de öyle olmadı. Serdar’ı da görmek lazım. 

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/man-using-brown-and-black-electric-guitar-while-singing-167446/

6 yorum:

  1. Böyle bir yarışmada jüri olmak için alanında en iyisi olması ve eğitiminin digerlerine oranla daha üstn olması gerektiğine inanıyorum..

    Ancak hadiseyi, murat bozu mükemmel görmüyorum malesef. Gökhan dalında bence çok basarili. Yıldız tilbe de gerçekten cok basarili bu inkar edilemez :) sertar ortacda olurdu bana göre.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dalında başarılı olmaktan ziyade bu bir şov programı. Gökhan, Hadise ve Murat Boz bu şovun iyi bir parçaları. Yıldız Tilbe başarılı bir sanatçı olmasına rağmen bu şovun parçası olamıyor. Sibel Can gibi. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  2. Bende dedim serdar ve acun ne alaka diye :D Yıldızın kalbinden gelen bir sesi var eyvallah da bir şarkıcıya ben yabancı şarkıya dönmem türkiyede isen türkçe söyle demesi üzerine o zaman senin ne işin var burada dedim bende. Gene niye tutuyorlar onu bilemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl Acun bunu düşünmeliydi. Kafa kadın diye Yıldız Tilbe seçildi. Sonradan pişman oldu ama iş işten geçti. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  3. ben seyretmiyorum ama olanlardan kaçmak imkansız tabi :-( o yarışmada ne kadar tribüne oynarsan o kadar popüler olursun o nedenle eğitim öğretim falan hiç önemi yok ki bakınız herkesten çok eğitimli Mazhar ve Fuat fazla kalamadılar.. o yüzden Serdar Ortaç'da gayet yakışır ve kalırdı o jüri içerisinde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serdar Ortaç'ı severim. Sohbeti de güzeldir. Ama yarışmaya uyumu nasıl olur, onu bilemiyorum. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil