Powered By Blogger

1 Ekim 2017 Pazar

Cama vuran yağmur...

     Cama vuran yağmur güzelliği diye bir şey var. Bugün işten çıktık, servisle eve gidiyoruz. Yağmur başlamış. Servisin radyosu açık. Ama sesi fazla değil, ayarında. Hava kararmış, her yerin ışıkları yanmış. Bizim burada yol çalışması var. O yüzden 100 metrelik yolu, 10 dakikada gittik. Dışardan gören İstanbul trafiği sanır. Biz böyle trafiğe alışık değiliz. Sıkıntıdan patladık. “Allah İstanbul’da yaşayanlara kolaylık versin” dedim. İşte bunları düşünürken yağmur damlaları cama vuruyordu. Bir yandan müzik, bir yandan camlardan servise dolan o toprağın mis kokusu. İnsan huzur duyuyor ya. Yağmur sakinlik veriyor. “Bu güzelliği blogta paylaşmam lazım” dedim. Bu akşamki yazı konusu da böyle çıktı işte. 

6 yorum:

  1. Yağmurun dinginligini biz de hissetmiş olduk:) teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu bana o zaman 😀 Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  2. Yağmur gerçekten sakinlik veren bir doğa olayı.Yağmurdan sonraki toprak kokusu, ağaçların ,çevrenin tertemiz olması ne güzeldir. Ama beklenmedik zamanda bir sağanak yağmur nasıl can yakar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi birde sağanak olayı var. O gibi durumlarda altına girebilecek bir çatı bulabilmek umuduyla. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  3. bu yağmurlarda evde battaniyenin altına kıvrılıp yatmalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mis gibi olur :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil