Powered By Blogger

28 Ekim 2017 Cumartesi

Beyaz Show iyi başlamadı...

     Beyaz Show dün akşamki bölümü ile sezonu açtı. Ben başından beri bakamadım. Gece vardiyasındaydım bu hafta. Yarısında eve geldim. Konukları; Acun ve Simge Sağın’dı. İlk programı hiç mi hiç beğenmedim. Beyaz’ın yaptığı espriler hiç yerli yerinde değildi. Bir kişi, Survivor’a katılmak için bilmem nereden yürümeye başlayıp İstanbul’a gelmiş. Acun’un yanına. Meğer bu Survivor’a alınmadan önce kişiler sağlık kontrolünden geçiyorlarmış. Bu adamı da sokmuşlar teste. Koşma da sıkıntısı varmış. Böyle bir durum varken Beyaz tutmuş adamı programa çıkarmış. Acun’a emrivaki yaptı. Acun kıramayıp Survivor’a katılmasına onay verdi. Şimdi orada adama bir şey olsa ne olacak? Beyaz ne yaptığının farkında mı acaba?

Beyaz Show

     Beyaz Show için dün akşamdan söylenebilecek diğer bir konu: Şeyma Subaşı. Beyaz onunla beraber skeç çekmiş. Şeyma’nın yeteneği varmış bunu gördük. Ama skeç için öyle diyemeyeceğim. Bir noktadan sonra, “Ne zaman bitecek artık bu?” dedim. Stüdyoya gelince. Seyircilerin oturduğu yer güzel olmuş. Şarkıcı için özel bir yer yapılmış. Oda güzel olmuş. Ama konukların oturduğu yerin arka tarafı hiç iyi olmamış. Yıllardır şu stüdyo işini bir türlü çözemedi. Ve bitiş. Finalde bir kapanış videosu yapmışlar. Onu da beğenmedim. Şarkı yapılmak için şarkı yapılmış. Kısacası: Dün akşam için hiçbir şeyini beğenmedim. Ama biliyorum ki. Programlar ilerledikçe Beyaz’ın espri kalitesi artacak ve ortaya iyi programlar çıkacak.



Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/crowd-in-front-of-people-playing-musical-instrument-during-nighttime-196652/

2 yorum:

  1. Dün gece blog yazarken aynı anda da Beyaz Show!a kulak kesildim ama bende beğenmedim. Sanki hazırlıksız yakalanmışlar gibi geldi. Özellikle Survivor yarışmacısı olması konusunda yaptığı hareket hoşuma gitmedi ama hayırlısı olsun umarım başarılı olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kaç haftaya düzelir diye düşünüyorum bende. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil