Powered By Blogger

16 Eylül 2017 Cumartesi

İphone x izlenimlerim neler?

     İphone x hakkında ilk videoyu izledim. Aslına bakarsanız bir dünya video var. Ben takip ettiğim Youtube kanallarından izlemeyi tercih ettim. Orkun Işıtmak, takip ettiğim kanallardan biri. Kendisi taa Amerika’ya gitmiş. İphone x’in tanıtım toplantısına katılmış. Videosu aşağıda. Toplantıdan sonra da telefonu tanıtıyor. Peki ben neleri beğendim? Bir kere ekranda tuş yok artık. Ekrana dokunup açıyorsun. Ekran geniş. Video keyfini katlıyor bu ekran. Yüz tanıma özelliği varmış. Bu o kadar da benim dikkatimi çekmedi. Bir arkadaşım söyledi. Bu Samsung’un bir modelinde de varmış. Arkası kırılmaz camdan, beyaz. Çok şık olmuş. Telefon benim çok hoşuma gitti. İphone’un tek eksik yanı: Ekranların ufak olmasıydı.

     İphone x ile bu tabuyu tamamen tuzla buz etti. Daha önce plus modelleri ile geniş ekran dünyasına adım atmıştı. Ama bu gep geniş ekranı ile mührünü vurdu. Telefon demek, internet demek. İnternetin keyfi de küçük ekranla da çıkmıyor şimdi. İphone’un ekranları desen ufak ufak. Samsung’un en düşük modelinin bile ekranın büyüklüğü İphone’un geçerdi. Artık bu telefon ile işler değişti. 


Video kaynak:https://www.youtube.com/watch?v=YK_R2jvZqqw

2 yorum:

  1. Ya Türkiye fiyatı😔 Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Videoda Türkiye fiyatı geçmiyordu. Ben alamayacağım için hiç de sorgulama gereği duymadım :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil