Powered By Blogger

21 Eylül 2017 Perşembe

İrem Derici ne yaptın be kızım!

İrem Derici bir deri bir kemik kalmıştı zaten. Hatta bir fotoğrafını görmüştüm. Kemikleri sayılıyordu resmen. Yoğun bakıma alınmadan önce de hastaneye yatmıştı herhalde. Bir şeylerin ters gittiği belliydi. Sonunda beklenen oldu ve yoğun bakıma alındı. Neyse ki kendine gelmiş. Gazete okuyor ve meyve yiyormuş. Meyve yediğini neden yazdım peki? Çünkü son günlerde sadece çorba içiyormuş. Benim anlamadığım nasıl bu duruma geldiği? Hiç bir şeyi takmayan, hayatı istediği gibi yaşayan birisi olarak görülüyor dışardan. Yani zayıf olmayı takıntı haline getirecek biri değil. Ama işin iç yüzü öyle değilmiş. Zayıflamak uğruna ölümü bile göze alıyormuş. Dilerim yaşadığı bu tatsız hadise zayıflamanın ölüme göze alacak kadar önemli bir şey olmadığını göstermiştir.

6 yorum:

  1. Diyetle çok yakından ilgienen biri olarak söylemeliyim hiç bir şey sağlığımız kadar önemli değil. Birde herşeyin ideali güzel aslında çok zayıf olmak da en az kilolu olmak kadar estetikten uzak ve tehlikeli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağlık gidince kıymetini anlıyoruz. Umarım kendisi de kıymetini anlamıştır. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  2. Eski eşi tarafindan şakanin amacı aşılarak sık sık çirkin yaftalarına maruz kalıp, istikrarlı bir şekilde bu hallerine gülen biri icin kilo neden bu kadar takinti oldu anlamadim ? Ama deymeyecegini coook iyi biliyorum. Bence meyveyide birakip direk kebap, iskender,mantıya falan geçsin bir an önce kilo şart :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kebap, iskender ve mantı. Harika bir öneri 😀 Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  3. O kadının burnuna yaptığı esprilere çok gülmüştüm ondan sonra samimi bulmaya başladım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baştan beri samimi aslında. Kendisiyle çok barışıktı. Ama neden bu kadar kiloya taktı onu çözemedim. Yorumun için teşekkür ederim kardeşim.

      Sil