Powered By Blogger

22 Eylül 2017 Cuma

Bloguma giremiyorum...

     Bloguma giremiyorum. Bazı zamanlar. Mesela dün sabah ve bu sabah şu ana kadar giremiyordum. Şimdi sorun çözüldü. Blogger kontrol paneline giriyorum. Denetlenmeyi bekleyen yorumları yayınlıyorum. Sonra yine kontrol panelinde yazıya tıklayıp, yoruma cevap vermek istiyorum. Tıkladıktan sonra işleniyor diyor bekliyor. Ama sayfaya giremiyorum. Öylece bekliyor. İşin ilginç yanı ise: Sayfayı kapatıp giriş yapmaya çalıştığım sayfanın tıklanmasına baktığımda, 10 ya da 20 sayı daha okunmanın arttığını görüyorum. Bu nasıl iştir? Okunma sayısı birkaç saniye içinde nasıl bu kadar da çabuk artar? Hani bazen Blogger’a hiç giremiyoruz. Google kaynaklı sorun oluyor. Acaba bu da öyle bir sorun mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?

14 yorum:

  1. Hiç anlamıyorum bu işlerden :( O yüzden de sana yardım edemeyeceğim :(

    YanıtlaSil
  2. Kötü durum, insanın moralini bozar Cem. Google kaynaklı olabilir belki. Başına gelen yazacaktır mutlaka, bilgimiz olur. Geçmiş olsun kardeşim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bozmaz mı. Neyse ki düzeldi. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  3. Değerli Cem, aslında benim uzun zamandır merak ettiğim ve bir türlü sormaya vakit bulamadığım bir konuya değişnmişsiniz..

    Bende Bloguma içerik eklediğimde, girdiğim tekil tıklamaları 3 yada 4 olarak saydığını farkettim.. hatta arkadaşım ile sağlamasını bile yaptık.

    Son eklediğim yazıma arkadaşım kendi telefonu ve masa üstü cihazları ile girdi.. okuma sayısı tek giriş ile 4 arttı.. bu sizde de oluyor mu?

    aslında istatistik sayfamda 500 okuma alan yazım aslında 150 civarı tıklama almış oluyor bu durumda..

    bir diğer garip durum da şu:

    herhangi bir yazım okunduğunda onu 4 olarak sayıyor. ondan 1 evvel girdiğim yazıma 2 gösterim
    ve bir öncesinede 1 tıklama gösteriyor..

    bunun normal bir durum olup olmadığını merak etmiştim..

    yazınızla buna dikkat çektiğiniz için teşekkür ederim.

    başarılar, kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu olayları ben de bir türlü çözemedim. Yazıya girip nasıl bir anda 15 okunma oluyor? Google'dan ban yemeyelim de gerisi önemli değil. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  4. Bende bir kaç defa yaşadım bu sorunu sonra geçen gün wordpresse geçtim.

    Umarım kimsenin blogunda bir sorun olmaz. Zaman zaman yedek almakta fayda var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wordpress'e geçmek büyük bir olay gibi geliyor bana. Blogger'a da alışmışız. şimdilik idare ediyoruz. Ama şu sorunlarda olmasa. Yorumun için teşekkür ederim kardeşim. Seni buralarda görmek güzel.

      Sil
  5. Abi belki sen büyüdüğüne inanmak istemiyorsundur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bu açıdan bakmamıştım. Bu motive edici yorumun için teşekkür kardeşim :)

      Sil
  6. Blogger panelinde okuma rakamları roket mübarek! Bana da bazen oluyor. Sayfayı yenileyince 4 olan rakam bir anda 14 oluyor şaka gibi... Google şu Blogger'a ne zaman hak ettiği desteği verecek, biraz olsun geliştirmek için uğraşacak çok merak ediyorum açıkçası

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eleştirinize içtenlikle katılıyorum. Sanki Blogger, Google'un üvey çocuğu. Hiç hareket yok. Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil