Powered By Blogger

8 Temmuz 2017 Cumartesi

Evren Günlüğü, Volkan Yılmaz ile blog sohbeti yaptı...



     Evren Günlüğü blog sohbetlerine devam ediyor. Dün akşam bu blog sohbetlerinden beşincisini izledim. Volkan Yılmaz ile yaptığı. Volkan Yılmaz, bir zamanlar blog dünyasını alt üst etmiş, şimdilerde ise yazı girilmeyen Wolkanca bloğunun yazarı. Ben sohbetten müthiş bir zevk aldım. Bu arada Wolkanca sitesine buradan girebilirsiniz. Ben girdim, baktım. Gerçekten harika içeriklerle dolu. Bu arada Evren Soyuçok harika bir moderatörlük yapıyor. Videoyu izleyin bakalım. Sizde benimle aynı fikirde olacak mısınız?

Video kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=RPl5xH7ASN0

6 yorum:

  1. Evren'nin Günlüğü gerçekten bütün blog konuları içeren mecralarda adını duyuruyor tebrik ederim. Volkan Yılmaz'ı yeni tanıdım açıkçası. Bakayım kendi tabiriyle Wolkanca'sı nasılmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wolkanca, bizim takip ettiğimiz bloglara göre biraz farklı :) Sende incelediğinde göreceksin. Yorum için teşekkürler.

      Sil
  2. İzledim Cem. Marjinal bir yapısı var Volkan'ın, çok ilginçti söyleşi. Evren çok çalışkan bir evlat. Wolkanca'ya bir göz atayım. Sağ ol Cem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Volkan'ın bu marjinal hali blogda sivrilmesine neden olmuş. Evren Soyuçok'u ben de çok takdir ediyorum. Blog için canı yürekten bir çaba gösteriyor. Yorum için teşekkürler.

      Sil
  3. Haberim yoktu... Teşekkürler bilgi için.... Sevgiler...

    YanıtlaSil