Powered By Blogger

7 Temmuz 2017 Cuma

Blogger buluşması

Blogger buluşması haberim var size. Dahamutluyuz.com bloğu sahibi Yurdagül’ün organizatörlüğünde gerçekleştiriliyor. Yurdagül’ü çoğunuz tanıyorsunuzdur zaten. Kendisi bu buluşma için büyük emek harcadı. Hala da harcıyor. İlk olarak bu yazısında buluşma mekanının bulunduğunu duyurdu. Yetmedi. Mekanın her yerini fotoğrafladı. Menülerine kalana kadar.

Blogger buluşması

     Ben hayatımda oraya gitmedim ama o kadar detaylı fotoğraf çekmiş ki kendisi, gitmiş kadar oldum. Sonra bu yazısında da buluşma tarihini duyurdu. Ağustosun ikinci haftası olacakmış. Herkesin gelebilmesi için bu tarihe karar kılınmış. Dilerim emeklerinin karşılığını alır. Bir çok Blogger’ın katıldığı harika bir gün olur. Bu arada benim gidip gitmeyeceğim belli değil. O hafta belli olacak.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/blogger-text-163101/

10 yorum:

  1. ankaradaysan bence git derim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara'da olsam hiç düşünmem giderim :) Ama değilim işte. Duruma göre müsait olursam gideceğim. Yorum için teşekkürler.

      Sil
  2. Öyle heyecan duyuyorum ki bu buluşmalara,yurt dışında olduğum için hiç katılma imkanım olmadı dilerim çok keyifli olur çok çok güzel olur dünya gözüyle de birbirini görmüş tanımış olurlar,çok heyecanlı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buluşmaya ait yazılar, fotoğraflar olacaktır. Gelemesen de gelmiş kadar hissettirirler sana :) Yorum için teşekkürler.

      Sil
  3. Beni aralarında görmek isterler mi bilmem ama ben de gitmek istesem bile gidemem. Taa malatya'dayım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette görmek isterler kardeşim ne demek. Bu buluşmaların devam ettirilmesi düşünülüyor zaten. İmkanın olursa bir gün sende katılırsın. Yorum için teşekkürler.

      Sil
  4. Çok isterim ama katılamayacağım galiba. Aslında ne kadar özveriyle uğraştı Yurdagül. Dilerim katılım çok olur Cem. Sağ ol paylaşım için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin katılamaman büyük bir eksiklik olacaktır. Dilerim diğer buluşmalara katılırsın. Yorum için teşekkürler.

      Sil
  5. Desteğin için çok teşekkür ederim Cem.Seminer koşturmacasında blog yazılarını okuyamadım.Gelmek isteyen herkese kapımız açık.Hadi çıkın çıkın gelin 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel organizasyon için ben teşekkür ederim :) Müsait olan herkes çıkıp çıkıp gelecek sanırım :) Yorum için teşekkürler.

      Sil