Powered By Blogger

6 Mart 2024 Çarşamba

İphone fiyatları 100 bin lirayı geçti...

İphone son yaptığı zamla beraber 100 bin lira barajını aşmış. Hep konuşuyoruz ya. Dolar daha yükselir mi ya da yıl sonu ne kadar olur diye. İphone içinde böyle konuşmamız lazım anlaşılan. Mesela İphone fiyatları 2024 yılı sonunda 150 bin liraya ulaşır mı? Ya da 200 bin liraya. Peki 200 bin lira olsa yine de alan olur mu? Olur kardeşim olur. Burası Türkiye. Bizim için teknoloji her şey demektir. Gerekirse kredi çeker yine alır. Aslında bankaların İphone kredisi vermeleri lazım. İhtiyaç kredisi adında değil ama direk İphone kredisi olarak. İnan bizim millet o krediye bile hücum eder. Her şey İphone için.

10 yorum:

  1. 100 mü anaaa noluyo yaa :)

    YanıtlaSil
  2. O değil de kardeşim senin blogun başına www yazmadan açılmıyor haberin olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl açılmıyor yani abi? Direk Google'a yazıp aratıp öyle mi giriyorsun bloğa? Ya şu teknik konular sıkıyor artık :) Sadece Medium'da yazacağım olacak bitecek :)

      Sil
    2. Blogger profilinde düzenlersen sorun çözülecek. Blogger profilinde web sitesi bölümüne "www"lu hâlini ekleyince düzelecek.

      Sil
    3. Yaptım ama oldu mu bilmiyorum abi :)

      Sil
  3. İPhone kullanan, başka telefon kullanamıyormuş. Öyle dediler. :)
    Galiba bağımlılık yapıyor ki, dediğiniz o fiyatlara da alırlar gibi geliyor bana. Neyse ki benim telefon sıradan, hiç gelemem öyle pahalı şeylere.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, başka telefon kullanmak istemiyor insan :) Doğru demişler. En güzelini yapıyorsunuz :)

      Sil