Powered By Blogger

7 Mart 2024 Perşembe

Bahar: Hayallerinin peşinden koşan bir kadın...

Show TV’deki, Demet Evgar’ın oynadığı Bahar dizisini ilk defa dün akşam izledim. Doktor olarak var olmaya çalışan bir kadını gördüm. Bir şeyi hayal eden ve onun peşinden koşan birinin hikayesi her zaman benim için ilham verici olmuştur. Bu nedenle Bahar’ın doktorluk adına yaptığı her şeyde başarılı olmasını istedim. Benim izlediğim bölümde pek başarılı olduğu söylenemezdi. Görünüşe göre de bu işin altından kalkamayacakmış gibi görünüyor. Ama bunun bir dizisi yapılmışsa demek ki burada bir başarı olacak. Bir an dizi olduğunu unutup öyle düşünelim. Doktorluğu deneyip yapamamış olsa bile, ben sırf bu denemesinden dolayı da kendisini başarılı görürdüm. Ya hiç denememiş olsaydı? İçinde hep bir ukde olarak kalacaktı. Ukde olarak kalmasındansa deneyimleyip başarısız olması daha iyidir.

6 yorum:

  1. Henüz izlemedim ama fragmanları önüme çıkıyor. Oralarda gördüğüm kadarıyla iyi iş çıkarıyor gibi. Biraz biriksin, hepsini izleyeceğim. :)

    YanıtlaSil
  2. bahar, kirli sepeti, taş kağıt makas popülerler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahar arada izlerim. Ama diğerleri benimle değil Deep :)

      Sil
  3. Bahar dizisini kızım izliyor. Geçen bölümde ısrar etti, izlemem için. Kaynana ve kocanın yaptıkları sinirimi zıplattı. Hem de birkaç sahne izlememe rağmen...Bıraktım, gerisini izlemedim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten insanı çileden çıkaran sahneleri var. Bahar'ı yok sayıyorlar resmen. O da var olmak için elinden geleni yapıyor :)

      Sil