Powered By Blogger

17 Mart 2024 Pazar

Yusuf Güney, ölülerle konuşulabileceğini iddia etti...

Yusuf Güney son zamanlarda astral seyahat ile gündemde. Son zamanlar dediysem birkaç ay değil, birkaç yıl. Sonunda bir YouTuber bu konuları konuşmak için programına davet etmiş kendisini. Burak Güngör. 

Bu arada programı YouTube’da daha sonra izle bölümüme ekledim. Ama daha izlemedim. İzleyeceğim. Ama bu programı görünce izlemeden de bir şeyler söylemek istedim. 

Yusuf Güney el arttırmış. Ölülerle de konuşulabileceğini iddia etmiş. Daha önce ben de bloğumda kendisiyle ilgili bir yazı yazmıştım. Kenan Işık hakkındaki söyledikleriyle ilgili. 

Kenan Işık’ın astral boyutta kaybolduğunu söylemişti. İyi bir medyum aracılığıyla geri getirilebileceğini yani uyandırılabileceğini de iddia etmişti. Öyle bir konuma geldi ki artık astral seyahat dendiğinde hemen akla Yusuf Güney geliyor.

7 yorum:

  1. Bu konuları çok da şey etmemek lazım belki de ya bilmiyorum. Yaşayanlarla konuşabilmek de bir meziyet yani, buna yoğunlaşabiliriz bence. :)

    YanıtlaSil
  2. ha haaa gerçekten astral seyahat yapsa kalbi yusuf yusuf atar onuun :)

    YanıtlaSil
  3. Astral seyahat yaptı diye bu kadar ben Aydınlandım, bunu gördüm şu böyle gibi gibi söylemleri çok abartı geliyor. Çünkü o gördüğü şeylerin zannı üzerine. Hakikat herkese farklı görünür. O gördüğü illa öyledir diye olacak diye bir şey yok. Kuantum Felsefesi, Parapsikolojiye inanıyorum. Ama böyle çok fazla kendini elçi ilan eder gibi anlatım ve bakış açısı ile devam ederse ruh sağlığı Kenan Işıktan bile kötü olabilir bu da benim zannım tabi🤔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloğuma hoş geldiniz :) Kesinlikle haklısınız. Kendi psikolojisi de bozulabilir.

      Sil