Powered By Blogger

27 Mart 2023 Pazartesi

Kübra Par iktidar yanlısı mı? Cem Seymen'i tarım bakanı yaparlar mı? Yılmaz Erdoğan'ın deprem bölgesi şiirleri...

Kübra Par’ın programında yaptığı bir açıklama nedeniyle iktidar yanlısı yaftası yapıştırmışlar bazıları sosyal medyada. Ben buna katılmıyorum. Ben kendisini olabildiğince tarafsız buluyorum. İyi bir moderatör olduğunu da söylemeliyim.

TARIM BAKANI YAPARLAR MI?

Cem Seymen daha önce İnstagram paylaşımlarından birinde tarım bakanı olmak istediğini söylemişti. Bakalım hangi partiden seçimlere girecek? Tahminen CHP’den girer. Ama onu tarım bakanı yaparlar mı bilemem.

SADECE GENÇLERDEN OLUŞAN KONUKLAR…

Nihat Hatipoğlu bu akşam iftar programına konuk olarak gençleri almış. Sadece gençler vardı programda. Programın son dakikalarına denk geldim. Tamamen gençlerden oluşan konuklar görmek güzeldi. Hele ki bir din programında.

HER AÇIKLAMASI İLE KENDİNE ZARAR OLDU…

Muharrem İnce’ye 10 gün önce toplumun bakışı ile bugünkü bakışı arasında dağlar kadar fark var. Bu fark da olumsuz yönde. Yaptığı her açıklama ile biraz daha kendinden soğuttu insanları.

RAMAZAN PROGRAMI DEĞİL Mİ BU?

Sunay Akın’ın YouTube kanalında Mahya Işıkları adında bir programı var. Bir ara TV8’de başlamıştı. O zamanlardan beri kendisi YouTube kanalında devam ettirir bu programı. Bu sene de devam ediyor. Takip ediyorum. Son üç-dört gündür deprem üzerine konuklar ağırlıyor. Tamam da bu ramazan programı. Ramazan özel bir program olması gerekmez mi? Sunay Akın’dan ben Ramazan ayına özel hikayeler beklerdim. Ayrıca kendisinden ve başka şairlerden de şiirler.

YARIM SAAT İÇİNDE ZUCKERBERG’DEN SIKILMA FİLMİ…

Mark Zuckerberg’in hayatını anlatan Sosyal Ağ filmini izleyeyim dedim bugün. Yarım saat sonunda filmi kapattım. Gerçek hayatta da böyle kendini beğenmiş değildir umarım Mark. Böyle insanlara tahammül edemiyorum. Yarım saatim boşa gitti, ona yanarım.

YILMAZ ERDOĞAN’IN DEPREM BÖLGESİ İÇİN ŞİİR YAZMASI…

Yılmaz Erdoğan deprem bölgesi ile ilgili şiir yazmış. Bunu da sosyal hesabından paylaşmış. “Vayy efendim nasıl şiir yazarsınlar? Şiir mi bu şimdi yazdıkların?” falan filan bir şeyler yazmışlar sosyal medyada. Adam şiir yazmış. Kötü bir şey mi yapmış? Şiiri beğenmeyebilirsin. Şiir de bir yerin ismini yanlış telaffuz etmiş. Bunu da dile getirebilirsin, eyvallah. Ama adamı yerin dibine sokmanın ne gereği var?

8 yorum:

  1. muharrem ince güldür güldür de konu olur artık :)

    YanıtlaSil
  2. Cem Seymen iyi güzel de, tarım eğitimi almış biri mi? Ben artık liyakatli birilerini istiyorum açıkçası!
    Yılmaz Erdoğan fonda ağlak bir melodiyle (zaten hepimizin söylediği şeyleri) kelimeleri birleştirince bana sıcak gelmedi açıkçası. Biz hepimiz o sahneleri, görüntüleri izledik ve zaten hala gözümüzün önünden gitmiyor. Şiire böyle bir malzeme yapması benim hoşuma gitmedi açıkçası. Daha farklı bir şey beklerdim kendi ekibiyle beraber:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cem Seymen’in yıllardır CNN Türk’te Tarım üzerine yaptığı bir program vardı. Bu konulara çok kafa yoran birisidir. Yılmaz Erdoğan şiiri için bir şey diyemeyeceğim Momentos. Senin düşüncendir saygı duyuyorum.

      Sil
  3. Bu aralar siyasetten nefret ettim insanların Twitter'da kabalığı yüzünden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ettim aslında da kaçamıyorsun işte. Her yerde siyaset var.

      Sil
  4. Sosyal Ağ filmini ben de izledim, ben sıkılmamıştım ama o tür girişimcilik filmleri çok hareketli olmuyor, bir yerde de sana hak vermiyor değilim:))) Geçen gün Amazon'un kuruluş hikayesini anlatan filmi izledim, film sıkıcıydı ama orada nasıl bir oluşum içinde yapılmış her şey, onu merak ederek izledim, açıkçası filmden keyif almak için izlemedim. Mc Donalds kuruluş hikayesi filmi bunlara göre biraz daha renkli diyebilirim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mc Donalds kuruluşu anlatan filmi de gördüm. Ama film için yapılan yorumlar hoşuma gitmedi. O yüzden izlemedim :)

      Sil