Powered By Blogger

11 Temmuz 2022 Pazartesi

Hikaye okumayı da roman okumak kadar seviyorum artık...

*Eskiden olsa, “Roman mı, hikaye mi?” sorusuna hemen, “Roman” derdim. Ama şimdi öyle diyemiyorum. Çünkü okumaktan hemen sıkıldığım için hikayeye yöneldim bu aralar. Hikaye hoşuma da gitti. Artık hikayeyi de roman kadar sevdiğimi söyleyebilirim.

*Show TV’de, Süt Kardeşlerim’i izledik. Reklam arasında da tv8’de, Fenerbahçe- Hull City maçını izledik.

*İstanbul’da yine bir sel ve yine Ekrem İmamoğlu tatilde. Buraya yazıyorum: Ekrem İmamoğlu bırak Cumhurbaşkanı seçilmeyi, bir daha belediye başkanı bile seçilemez.

*Okeye dördüncü olarak çağrılmadım hiçbir zaman. Oyunlarla fazla ilgim yoktu. Hala da yok. Geç öğrendim okeyi. İlk öğrenmeye başladığım zamanlar farkında olmadan okey taşını yanımdaki adama veriyordum. Bugün Whatsapp grubundan, “Okeye dördüncü arıyoruz. Müsait olan gelsin” yazınca arkadaş, bu sorunun muhatabı olarak görmedim kendimi :)

*Hikmet Anıl Öztekin, YouTube kanalında, 18 süper film önerisi yapmış. Filmlerin konsepti olarak da tatilde iyi gidecek filmler olarak belirlemiş. Videoyu izler izlemez o filmlerden birini hemen izledim. “Benden Bu Kadar” isimli filmdi izlediğim. Önerilen filmlerin geneli hoşuma gitti. Fırsat buldukça izleyeceğim hepsini.

*Büyük gazeteler bir zamanlar 500 bin falan satarlardı. Şimdilerde bu rakam 150 binlere kadar düşmüş. Daha kaçlara düşecek bu sayılar bakalım.

*Şekerpare adında bir Türk filmi var ya. İşte onu sevemedim. Gerçi bugüne kadar başından sonuna kadar oturup izlemişliğim de yok. İzlediğim sahneler sarmayınca beni, tamamını izleme gereksinimi duymadım.

8 yorum:

  1. Ben hala romanı daha fazla seviyorum. Hikayeler de güzel ama kısa olunca genelde mesajımı ileteyim, diyeceğimi diyeyim diye düşünerek yazıyorlar sanırım, o yüzden sıkıcı gelebiliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen tam bir detaycısın. O yüzden roman kesmez seni :)

      Sil
  2. hikaye kısa olduğu için daha keyifli yaaa :)

    YanıtlaSil
  3. 150 bin bu devir için hiç fena sayılmaz Hocam:) Bu kadar tv izlemeye, sosyal medyada takılmaya ve okumayı sevmeyen bir millete göre iyi rakamlar:)

    YanıtlaSil
  4. Ay yapma bunu Şekerpare benim en sevdiğim. Bir kere en baştan izle bence. 🙈

    YanıtlaSil