Powered By Blogger

20 Temmuz 2022 Çarşamba

Haluk Tatar, YouTube kanalı için eleman aradığını açıkladı...

*Haluk Tatar, YouTube kanalı için eleman arıyor. İngilizce, Rusça, Fransızca, kısacası yabancı dil bilen. Röportaj yapabilen, belgesel çekebilen, herhangi bir konuda, mesela tarih gibi üst düzey bilgisi olan insanlar arıyor. Tam zamanlı ve uzaktan çalışma olacak şekilde. İlgilenenlere duyurulur. Daha detaylı bilgi için videoyu izlemenizi öneririm.

*KYK borçlarının faizleri silindi. Öğrenciler sadece ana parayı ödeyecekler. İktidar yanlıları bunun üzerine Twitter’da, “Teşekkürler Erdoğan” tagı açarken, muhalefet yanlıları ise, “Teşekkürler Kılıçdaroğlu” tagı açtılar.

*Kahve içmekten zevk almamak ama yine de içmek. Sizin aranızda böyle olan var mı?

*Eğer evde bir kediniz varsa sinekliğinizi berbat edebilir. Evinize kedi almadan önce böyle durumlara hazırlıklı olmalısınız.

*Çocukları severim ama şımarık olarak yetiştirilmeyenleri. Çocuk şımarık olmaz, ailesi çocuğu şımarık yapar. O nedenle bu tip ailelere bakış açım olumsuz.

*Bu kulaklar din adına neler duydu. Önünüze gelen yazıyı okumayın ve videoyu izlemeyin dinle ilgili.

*Görüntülü konuşma, normal konuşmanın yerini çabucak alabilir mi gibisinden bir düşüncem vardı. Şimdi dizilerde bile konuşmalar görüntülü yapılıyor. O kadar çabuk alışıyoruz ki.

*Dolar 17,58 şu anda. Siz bu yazıyı okurken kim bilir kaç olacak? Gerçi artık dolar artışları da haber olmayacak artık. Kanıksayacağız dolar artışlarını.

*Otobüs kullanma oyunu indirmiştim telefona. Şimdi de tır kullanma oyunu indirdim. Araba kullanmıyorum ve ehliyetim de yok. Ama oyunda olsa kullanmayı seviyorum.

 

 

6 yorum:

  1. Görüntülü görüşme yapmayı ben sevmiyorum ya. 🙈 Dolara yetişemiyoruz artık takip etmeyi bıraktım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görüntülü görüşmeyi ben de pek sevmiyorum. Hepimiz bırakacağız artık dolar haberlerini bu gidişle.

      Sil
  2. Kahve değil ama tütün mamulleri için aynı durum bende söz konusu Hocam:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam dikkat et o mamüllere, sağlığın için :)

      Sil
  3. sütlü neskafe günde 2-3 kupa içiyorum, keyifle :)

    YanıtlaSil