Powered By Blogger

10 Temmuz 2022 Pazar

Gülmek isteyenlere önerdiğim sosyal medya platformu...

     Mizahı seviyorsanız muhakkak Twitter’i takip etmelisiniz.

FİLMİ BİTİRSEM Mİ?

     Büyük Budapeşte Oteli filmini yarım bıraktığım yerden izlemeye devam etsem mi acaba?

ŞARJ KABLOSU TAKILI OLMADAN ASLA…

     Bilgisayarla yarım saat bir şey yapıyorum hemen şarjı bitiyor. Neredeyse şarj kablosu takılı olmadan kullanamayacağım bilgisayarı.

MOTİVASYONUM YOK…

     Her gün film izleme motivasyonu bulamıyorum kendimde.

FINDIK YEVMİYESİ 250 LİRAYMIŞ…

     Whatsapp grupta arkadaşlarla konuştuk. Düzce’de fındık yevmiyesi 170 liraymış. Bizimkilere sordum. Bizim burada yani Çilimli’de 250 liraymış. Şu anki ekonomik duruma göre rakamlar normal. Ama bizim burada niye bu kadar yüksek anlamadım.

NİYE SADECE KANAL D YAYINLIYOR?

     Gırgıriye film serisi var. Türk filmi. Sadece kanal D yayınlıyor. Yayın hakları sadece kanal D’de midir nedir?

MEMNUNİYETSİZ BİRİ MİYİM?

     Genelde aldığımız kavunlar tatsız çıkardı. Bu sefer ki ise çok tatlı çıktı. Böyle deyince bizimkiler de, “Hiçbir şeyden de memnun olmuyorsun” dediler.

YAZMA HEVESİ BIRAKMAYAN GOOGLE ALGORİTMASI…

     Blog arkadaşlarımdan biriyle konuştum. Google’ın son güncellemesinden sonra okunma oranları düşmüş. “Motivasyon bırakmadı ben de bu düşüşler. Yazmaya ara verdim” dedi.

NE OLDU SANA ELON?

     Elon Musk ismini ilk duyduğum zamanlar hemen aklıma Mars gelirdi. Şimdi ise magazinsel bir sürü olay. Her zaman göz önünde olmak bozdu mu seni Elon? Ara, konuşalım.

YEMEĞE ÇOK VAKİT HARCAMIYOR MUYUZ?

     Bazen yemek için çok vakit harcadığımızı düşünüyorum. Sabah kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, arada atıştırmalar. Ağzımız boş durmuyor.

 

 

11 yorum:

  1. Çok güzel bir derleme olmuş. İyi bayramlar! 🎈

    YanıtlaSil
  2. Bu yazında iki konu başlığı ilgimi çekti.

    Yemeğe haddinden fazla vakit ayırıyoruz bu doğru çünkü MUTSUSUZ! Hedefimiz, yapmak isteyeceklerimiz ve onların üstüne gidecek gücümüz kalmadı. Bari yaşamımızın amacı olarak yemek olsun diyoruz hepimiz. :(

    Google algoritması için söyleyeceklerim ise hep aynı. Ben blog yazmaya başlarken kendim için bir şey yaptım ve devam ettim. Bu kadar senede takipçi sayım ve izlenme oranıyla ilgili bir derdim olmadı. Böyle bırakıp giden arkadaşlar için de üzülüyorum. Kendileri için bir şeyler yapmayı algılasalar, takipçi de kendiliğinden oluşacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yemek bizi daha da mutsuz edecek :( Bu işten gelir elde etmek isteyenler için bu konu çok önemli.

      Sil
  3. ya ama senin yazılar da güldürüyor, kavuna çok güldüm bak :) sen genelde her şeyi seven her şeyden hoşnut olan biri değilsin zaten :)

    YanıtlaSil
  4. Komikli bulmanıza sevindim :) Aman motivasyonun gitmesin yaz sen.

    YanıtlaSil
  5. Annemler de bana memnuniyetsiz der, şu da şöyle desem.İçimden konuşmayı tercih ediyorum bazı insanlarla, İçi dışı bir olmak zor zanaat at içine :) Kavuna alerjim var kokusu beni hasta ediyor, soğuk soğuk terleyip fenalaşıyorum, bayılacak gibi oluyorum, kavunsuz bir dünya hayalim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnuniyetsizler kulübündeyiz o zaman :) İçe atınca sıkıntı yapar diyorlar. Can arkadaşına dök içini :) Kavunsuz bir dünya diliyorum sana.

      Sil
  6. Ordu da fındık yevmiyesine 400 ₺ istiyorlar. Babam ben kendim toplarım diyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 400 lira mı! İyi para. Kendin toplamak da çok zor diyorlar.

      Sil