Powered By Blogger

25 Temmuz 2022 Pazartesi

Beyhan Budak bu abone sayısını çoktan hak etmişti...

     Uzun zaman sonra Beyhan Budak videosu izledim. Fark ettim de abone sayısı 2 milyonu geçmiş. Buna hiç şaşırmadım. Çünkü Beyhan Budak işini çok iyi yapıyor. Daha da artacaktır abone sayısı. Her şeyden önce insana olan yaklaşımı çok güzel. Yapmacık değil. O samimiyetini anladığım an, hemen kanalına abone olmuştum zaten. Uzun zaman sonra izlememe gelince. İnsan aynı konuda videolar izleye izleye doluyor. Ara vermek istiyor bir süre o tarz videolara. Beyhan Budak videolarına ara verme nedenim bundandı.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR İÇİN DÜZENLEME YAPILACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM…

     Emeklilikte yaşa takılanlar için tarih verildiğine dair haberler görüyorum. Ama ben bunları inandırıcı bulmuyorum. Seçim bile olsa iktidar bu sorumluluğun altına girmez. EYT düzenlemesi hiç yapmayacağı anlamını taşımaz bu dediğim. Ama o da sınırlı bir düzenleme olur bence, tüm EYT’lileri kapsamaz.

TRABZON’U KAYBETMİŞİZ…

     Trabzon Uzungöl’de çekilen videolarda Arapça tabelalardan geçilmiyor ortalık. Haluk Tatar o videoyu izlerken Trabzon’u kaybetmişiz dedi. Gerçekten de öyle. Çok acı bir durum. Halbuki Trabzonlular milliyetçilik damarı ile bilinirler. Onlar nasıl izin vermişler böyle bir duruma anlamadım. Devletin bu konuda bir önlem alması lazım. Biz onlara değil, onlar bize uyacak.

İLGİ ÇEKİCİ BAŞLIKLARA BİR ÖRNEK…

     Bir tane YouTube videosunun başlığında şöyle bir ifadeye denk geldim: “Para nasıl yavrular?” Böyle kelime oyunlarını severim. Bak benim bile dikkatimi nasıl çekti hemen. Zaman zaman ben de blog yazılarımın başlığı için enteresan başlıklar düşünmüşümdür. Ama istediğim tarzda başlıklar bulamayınca pes etmişimdir.

6 yorum: