Powered By Blogger

8 Temmuz 2022 Cuma

Anlatmalı insan...

*İnsan hem kendisinin sorunları ile ilgili hem de ülkenin sorunları ile ilgili, güvendiği bir arkadaşı ile konuşmalı. İçini dökmeli. Yoksa konuşmayınca sıkıntı yapıyor insana.

*Yok mekiği şöyle çekmelisiniz. Yok böyle mekik çekmezseniz fıtık olursunuz. Oranızı sakatlarsınız falan. Alt tarafı bir mekik çekeceğiz kardeşim ya. Ne teferruatı varmış.

*İktidarın oyunun hala %30’larda olmasının nedenini, muhalefetin hala halka yeteri kadar güven vermemesinden dolayı olduğunu söyleyenler var. Katılıyorum.

*Güneş kremi kanser mi yapıyor diye bir haber gördüm. Doğal olmayan, pakete giren her şey, bizler için tehlikeli. Ben buna inanıyorum. Bunu Canan Karatay’dan duymuştum. O günden beri de fikrim değişmedi.

*MasterChef programına katılan bir kadın yarışmacı telefon kullanmadığını söylemiş. Ben inanmıyorum buna. Dikkat çekmek için bunu söyledi. İstediği de oldu. Millet onu konuşuyor.

*Kediler mama yerken bazıları durduk yere birbirlerine vuruyormuş. Babam denk gelmiş. “Canları sıkılıyor. Oyun istiyorlardır” dedim.

*Bazı şeyleri alışkanlık haline getirdim. Ama şimdi bu alışkanlıklardan da sıkılmaya başladım.

*İnsanlar kendilerine verilen ikinci şansları ne de kolay harcıyorlar. Ben bu gibi durumlarda, “Huylu huyundan vazgeçer mi?” diyorum. Ama yine de üzülüyorum.

*Bu akşam Turkcell çağrı merkezini aradım. Turkcell’den son çıkan faturayla ilgili bir sorum vardı. Artık Bimcell’e geçtim. Bilmeyenler için söyleyeyim. Şansıma işini bilen bir müşteri temsilcisi denk geldi. Ses tonu, “Ben bu işi biliyorum. Sorununu çözeceğim” der gibiydi. Çözdü de.

 

11 yorum:

  1. İçlerinde süper tespitler var 💫👍🤣

    YanıtlaSil
  2. İkinci şansı aslında müsamaha göstermek olarak görüyorum, ben bunu görmezden gelebilirim, yeniden yapabilirsin demek gibi geliyor bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkinci şans, boşunadır diye de düşünmedim değil hani.

      Sil
  3. Bir şekilde yırtma peşinde herkes :) Gördüğüm kadarıyla kimse ikinci şanstan yana değil :)

    YanıtlaSil
  4. bimcell ne ki? bim mağazasının mı yani :) konuşmaktansa yazmak daha iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turkcell gibi hat işte :) O yüzden blog tutuyoruz değil mi Deep :)

      Sil
  5. Hocam bu seneki favori programım şimdilik Masterchef ve dediğin kızı izledim.. Çok ilginç bir insan ve hiç inandırıcı değil :)

    YanıtlaSil
  6. Konuşmak da zor öyle arkadaşı bulacaksın da ohoo, bloga yazmak en güzeli.

    YanıtlaSil