Powered By Blogger

4 Mart 2022 Cuma

Piyanist filmi yetti bana...

     Rusya-Ukrayna savaşı başladığından beri savaş içerikli film önerileri dönüp duruyor sosyal medyada. Mesela, Schindler’in Listesi. Çok acı, çok dram vardır diye izlemiyorum. Piyanist filmi yetti de arttı bile bana.

MASKESİZ HAYAT…

     Maske sonunda açık alanda serbest bırakıldı. Maskeler serbest bırakıldığına göre artık virüs hayatımızdan çıkacak diyebilir miyiz?

SEN TÜRKSÜN ARKADAŞ…

     Okuduğum kitapta yazar Osmanlı’dan nefret eder gibi bahsediyordu. Bunu bir yabancı yazsa neyse, sen bir Türksün kardeşim. Osmanlı’da biziz, cumhuriyet de biziz.

VATANLARI SAVUNMALARI HAYRANLIK VERİCİ…

     Putin durmamakta ısrar ediyor, Ukrayna ise savunmaktan vazgeçmiyor. Bakalım bu işin sonu ne olacak? Ama Ukraynalılara hasta kaldım. Adamlar vatanlarını savunuyorlar, sonuna kadar.

ŞİİR YAZMAYA ÖZENMEK…

     Bir zamanlar şiir ağırlıklı çıkmış ve yayın hayatını sonlandırmış dergilerin hikayelerini okuyunca şiir yazmaya özeniyorum.

 

11 yorum:

  1. Savaş bir an önce biter İnşallah. Olan masum insanlara oluyor. Teknoloji gelişip silahlar ve etki alanları büyüdükçe hedefte kimlerin olduğu umursanmaz oldu.
    Şiir yazmayı dene bence. :)

    YanıtlaSil
  2. maske çıkınca pandemi bitiyor mu sahiden yaaa :)

    YanıtlaSil
  3. Hocam salgın bitmez ama normalleştirecekler:) Diğer birçok konuya olduğumuz gibi buna da duyarsız kalacak şekilde devam edecek..

    YanıtlaSil
  4. Çoğu yerde ben de dehşete düşmüştüm

    YanıtlaSil
  5. Piyanisti izlemiştim güzeldi,savaşın nelere yol açabileceğini anlatıyor..Maske kalktı ama pek umud yok çünkü bunlar gene bir salgın yaratırlar gibi geliyor bana bill gates bunun peşini bırakmıyo mesela,illada salgın olcek diye dutturuuyodu bi ara..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam, insanlığın rahata ermesini istemiyor resmen

      Sil
  6. Piyanisti izleyeli öyle çok oldu ki, çok ağırdı. Başka savaş konulu filmi benim de kaldıracak halim yok gibi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim da baya oldu izleyeli. O filmden sonra da bu tür filmler izlememeye karar verdim.

      Sil