Powered By Blogger

30 Eylül 2021 Perşembe

Yargı dizisi, Şahsiyet dizisine benzemiyor mu?

     Kanal D’deki, Yargı dizisinin ikinci bölümünü izledim bu akşam. İlk bölümünü izlememiştim. İkinci bölüm bittiğinde dizi hakkında şunu düşündüm: “Bu dizi Şahsiyet dizisine benziyor” Ve kadere bakın ki, bu dizide oynayan Hüseyin Avni Danyal, Şahsiyet dizisinde de oynuyordu. Acaba bu rolü kabul ederken Şahsiyet dizisi gibi olmasından dolayı mı kabul etti? Bu soru aklıma gelmedi değil.

HAYATINIZDA YENİ DENEYİMLERE NE KADAR AÇIKSINIZ?

     Hayatta yapmadığınız şeyleri yapıyor musunuz? Ya da bunun için özel bir çabanız var mı? Evet, benim özel bir çabam var. Ama bu çabamın derecesi dağlar kadar değil. Belki küçük bir derecik kadar. Önüme gelen her aktivitede bunu düşünüyorum şimdi. “Daha önce bunu denedim mi? Denemedim. O zaman yapayım” gibi iç konuşmalarım oluyor.

7 yorum:

  1. Şahsiyet çok daha başka bir konuydu. Ben de Masumiyet'e benzettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konu başka tabi. Her bölümde ummadığımız kişilerin, öldürülen kişiyle bağlantısı çıkması nedeniyle benzer mi demiştim :) Masumiyet’i hiç izlemedim :)

      Sil
  2. Denemeye çalışıyorum diyelim. Asla yapamam diyerek kenara geçmedim ama umutsuzluk içinde başladığım oldu. Bir söz vardır 'bir kere dene eğer düşersen ayağa kalk ve bir kere daha dene eğer bu da olmazsa pes etme hâlâ bir şansın var.' denemediğim olaylardaysa hep bunu söylerim.

    YanıtlaSil
  3. teşkilat ve yargı izliyorum bu sezon :)

    YanıtlaSil
  4. Özel bir çaba yok ama bende sendenim hocam:) Karşıma çıkarsa ve kayıp olmayacaksa devam:)

    YanıtlaSil