Powered By Blogger

28 Eylül 2021 Salı

Magnet değil biblo...

     Magnet sevmiyorum ben. Gittiğim yerden hatıra olarak biblo almam lazım. Çalışma masama ya da evde görebileceğim bir yerlere koymam lazım. Mesela İstanbul gezisinden Galata Kulesi ile Sultanahmet Caminin biblolarını aldım. Onlara bakarak yazıyorum bu yazımı.    

200 KİTAPLIK YER VAR DAHA…

     Okuduğum kitapları not ettiğim bir not defterim var benim. En son bitirdiğim Aile Çay Bahçesi kitabını not ettim. Sonra da daha ne kadar kitap not etme kapasitem var diye saymaya başladım. Tam 200 kitaba kadar okuduğum kitapların notlarını alabildiğimi gördüm. Yani anlayacağınız bu not defterini daha yıllar yılı kullanacağım.

KÜTÜPHANEDE KAPI DUVAR…

     Tam üç defa kitapları değiştirmek için kütüphaneye gittim. Kapı duvar. Kardeşim ne oldu bu kütüphaneye? Orada çalışan kız, yıllık izne falan mı çıktı acaba? Sinirim bozuldu. Kitaplarımı değiştiremedim. Yeni kitaplar alamadım.

    

6 yorum:

  1. Magneti ucuz diye alıyoruz çok sevdiğimizden değil. 😅
    Kitap tanıtımları da yapabilirsin bence, not da alıyormuşsun hem. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biblo dediğime bakma. On liraydı. Çok pahalı olsa ben de alamam :) Kitap tanıtımı için düşüneyim :)

      Sil
  2. Hocam bende de tam tersi magnet hastalığı var:) Buzdolabının tüm ön yüzü bir zamanlar gezdiğim şehirler ile doluydu... Ta ki buzdolabı yenilenene kadar:) Sonra hanım izin vermedi yeni diye:)))

    YanıtlaSil
  3. Magnet sevmeyeni ilk defa duyuyorum. Ben de biblo alırım. Bir de nedense her gittiğim yerden aklınıza gelecek herkese hediye almak vazgeçemiyorum.

    YanıtlaSil