Powered By Blogger

12 Eylül 2021 Pazar

İstanbul'da yapılan aşı karşıtı miting...

     Sonunda ülkemizde de aşı karşıtı bir miting yapıldı. Nedense bizim ülkede böyle bir mitingin ya da gösterinin yapılamayacağını düşünmüşüm. Bizim millet uğraşmaz böyle şeylerle çünkü. Ama yapıldı. İstanbul Maltepe’de yapılmış. Mitinge 2000 bin kişi katılmış. Mitingde aşı karşıtı olarak bilinen gazeteci Abdurrahman Dilipak konuşmuş.

BİLL GATES VURGUSU…

     Ve koronayı, “Bill Gates’in fonladığı sıvı” olarak tanımlamış. Bence enteresan bir tanımlama. Bu tamamen hayal ürünü bir söylem de diyemiyorum. Olur mu olur. Bir de ilk başlarda Çin’de düşerek ölen insanları hatırlattı. Gerçekten hiçbir ülkede böyle bir ölüm gerçekleşmedi. O zaman o görüntülerdeki insanları o hale getiren neydi? Sorular çok. Bunlar gün gelip aydınlığa çıkacaktır.

9 yorum:

  1. Yollarda düşüp ölen,ceset torbalarında canlı yayına çıkmadan önce sigara içenlerin,gündüz kalabalıktan geçilmeyen hastane bahçelerindeki oyuncuların bolca videoları var youtubeda.

    YanıtlaSil
  2. Hocam Abdurrahman Dilipak çok enteresan bir insan... Armağan Çağlayan'ın youtube kanalında katıldığı programı izlemiştim, gerçekten ilginç:) Vakit bulursan izlemeni öneririm. Adamın ilginç konukları var ve bence eğlenceli:)

    YanıtlaSil
  3. dilipak mı çok komik o yaa, twitter da gördüm :)

    YanıtlaSil
  4. Blogda çok reklam var bu arada.
    Yayınlama lütfen.

    YanıtlaSil