Powered By Blogger

12 Eylül 2021 Pazar

Dizi jenerik müziği önerisi: Maraşlı...

     Bir diziyi sevdiğiniz için mi o dizinin müziğini seversiniz yoksa sadece müziği hoşunuza gittiği için mi? Ben bu sorunun her iki bölümünü de evet olarak cevaplayabilirim. Diziyi sevdiğim için müziğini de sevdiğim dizi: Maraşlı. Çok iyi başlayan fakat senaryosunun daha sonradan götürülemediği bir diziydi Maraşlı. Senaryoda o kadar saçmalamışlardı ki. Ben son bölümlerini izlemedim bile. Ama ilk bölümleri çok çok iyiydi.

DİNLEYECEĞİM DİZİ MÜZİKLERİNDEN…

     Dizi gibi, müziği de çok güzeldi. YouTube’da denk gelince yeniden dinledim. Her zaman ara ara dinleyeceğim jenerik müziklerinden biri oldu bu da. Hiç Maraşlı dizisini izlemediyseniz bile jenerik müziğini dinlemenizi tavsiye ederim. Zaten bir buçuk dakikalık bir şey. Sizin de dizi ya da film müzikleri öneriniz varsa, mutlulukla alabilirim.

8 yorum:

  1. Genelde aşk ve mafya dizilerini hiç izlemeyiz ama tavsiyeniz üzerine Maraşlı dizisinin jeneriğini dinledim,güzeldi.
    Biz ailece tarih dizilerini severiz bunların içinden de en sevdiğim Uyanış Büyük Selçuklu janerio müziği var,action🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim :) Dediğiniz müziğe de bir dinlemeli.

      Sil
  2. Müziği şu an hiç hatırlamıyorum, bir dinleyim. :)
    Genelde kaliteli dizilerin müzikleri de güzel oluyor, konuyla uyumlu olması da önemli tabi. Her sevdiğim dizinin müziğini de seviyorum diyemem gerçi.

    YanıtlaSil
  3. Hocam bazı dizi müzikleri gerçekten çok hoşuma gidiyor, Youtube'dan da genelde bunları arama yaptırırım ama kısacık oldukları için de hep sinirim bozulur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir saatlik versiyon yapmışlar hocam. Durmadan çalıyor :)

      Sil
  4. baştan sona dizi süperdi bence, final de çok heycanlıydı, şimdi baş belası da bitti, sen çal kapımı da bitti, neyse bu hafta yaklaşık 10 yeni dizi başlıyormuş, birini seçip izlicem :)

    YanıtlaSil