Powered By Blogger

18 Eylül 2021 Cumartesi

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ilk izlenimler...

     Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin ilk bölümünün bi 10 dakikasını izledim. Beni sarmadı. Dizinin ismi uzun geldi. Sadece Barbaros ya da Barbaroslar olsaydı daha iyi olurdu. Engin Altan Düzyatan yine rolüne yakışmış. Bu adam dünyaya  sadece tarih dizilerinde oynamak için gelmiş olmasın sakın.

LAFI EVELEYİP GEVELEME ACUN…

     Acun’a, Beşiktaş- Borussia Dortmund maçını şifresiz kanaldan yayınlayıp yayınlamayacağı sorulmuş. Taraftarın öyle bir baskısı vardı çünkü. Hatta Sergen Yalçın bile Acun’dan bu istekte bulunmuştu. Acun’da kıvırıyor da kıvırıyor. Öyle diyor böyle diyor. Kardeşim lafı niye uzatıyorsun? “Ben bu işe para yatırdım. Ben nasıl tv8’den yayınlayayım şimdi bunu?” desene. Ama kendisine sorulan soruların genelinde böyle bir eveleme geveleme var. Acun, sen daha önce böyle değildin? Neyse açık açık söyle.

8 yorum:

  1. sen çal kapımı, maraşlı, baş belası bitti, yeni dizilerin ilk bölümlerini izledim, daha seçemedim bir tanesini, yarın akşam yargı varmış, işallah o iyidir :)

    YanıtlaSil
  2. Barbaros' a biraz baktım, tabi yine ortasına denk geldim. Devam eder miyim bilmiyorum. Oyunculuklar iyi ama film yerine dizi olunca tarih konusu çok sündürülüyor, sıkılıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Barbaroslar beni de sarmadı ama bir kaç bolum daha izleyip bakacağım.
    Teşkilât için merak içindeyim daha çok bir de Uyanış Alparslan.
    Hakikaten dizilerin isimleri tren misali 🙂

    YanıtlaSil
  4. Dizinin ilk bölümünü izledim hocam :) Engin Altan 'ın neden Oruç Reis rolünü aldığını anlamadım ama.. Büyük denizci ama esas olan Barbaros Hayreddin dir ya:) Bakalım 1-2 bölüm daha izlerim gibi.

    YanıtlaSil