Powered By Blogger

20 Mayıs 2021 Perşembe

Marslı filmi yorumum...

     Ause Esua son yazısında Yıldızlararası ve Marslı filmlerinden bahsetmişti. Yıldızlararası benim için uzay filmleri sıralamasında bir numaradır. Ama Marslı’yı izlememiştim. Asue, blog yazısında film hakkında güzel şeyler yazınca, “İzlemeliyim” dedim. Bu zamana kadar izlememekle hata etmişim.

FİLMİN KONUSU…

     Bir astronot, Mars’ta yalnız başına kalırsa ne yapar? Ne yer, ne içer? Yaşayabilir mi? işte bu soruların cevapları, bu filmde.

Marslı filmi
foto kaynak: unsplash.com

UZAY FİLMİ SEVİYORSAN, KAÇIRMA, İZLE…

     Gerçekten kaliteli bir film yapmış adamlar. Bir ara azıcık sıkıldım. Filmleri gereksiz uzatıyorlar. Hele filmin sonları nefes kesiciydi. Filmde Mars’tan dünyaya geliş dört ay sürüyor gemiyle. Bir çok şeyi çözmüşler yani. Filmdekiler şimdilik hayal. Uzay filmlerini seviyorsan ve benim gibi hala izlemediysen, bulduğun ilk fırsatta bu filmi izlemelisin. Filmi izlerken aklıma Elon Musk geldi. Mars’ta koloni kurulması falan var ya.

BİR NUMARAM HALA DEĞİŞMEDİ…

     İmkansız olsa bile böyle şeyleri hayal etmenin çok güzel olduğunu düşündüm. Hayal derken, şimdilik hayal. Gelecekte ne olur bilemeyiz tabi. Son olarak, film hakkındaki tüm olumlu görüşlerime rağmen hala bir numaram Yıldızlararası. Fikrim de bir değişiklik olmadı.

6 yorum:

  1. Hocam merak ettim, bende izleyeyim bari ikisinide 🙏☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam uzaylı filmlerini seviyorsan muhakkak izle :)

      Sil
  2. Kitabı çok çok çok daha zevkli, okumanı şiddetle öneririm.

    YanıtlaSil
  3. Sayende izledim :) Umarım o hayallerin gerçek olduğunu görürüz.

    YanıtlaSil