Powered By Blogger

9 Şubat 2021 Salı

Eser Yenenler'in, Çok Güzel Hareketler'de sohbet etmesi...

     Eser’in skeç sunmak için sahneye çıkanlarla muhabbet etmesi ve de seyircilerle muhabbet etmesi hoşuma gitmiyordu. Çünkü seyircilerle muhabbet etme olayı Güldür Güldür’de var. Sen Çok Güzel Hareketler’sin ona göre düşün. Senin geleneğinde bu yok. Seyircilerle muhabbete hala mesafeliyim.

     Biz seyirciler olarak çok dikkat ediyoruz böyle şeylere. O kadar ki o programın yapımcılarından daha çok. Bu konuda Eser’e yazan var mıdır bilmiyorum. Dikkate alması gerek diye düşünüyorum.

Eser Yenenler


ESER’İN BEĞENDİĞİM SOHBETİ…

     Ama skeç sunmak için çıkanlarla sohbetini sevmeye başladım. Hatta o konuşmalardan yeni skeç fikirleri çıkıyormuş ortaya. Hatta o fikirlerden bir tanesini yaptılar geçen hafta. Çok da güzel olmuş. Geçen haftaya dair izlediğim iki-üç skeçin hepsi güzeldi zaten.

     Bazen böyle bir tutturuyorlar. Skeçler hep ardı ardına güzel gidiyor. Bazen de, “Hala bu program nasıl devam ediyor?” diye sordurtan skeçler de izletmiyor değiller. Tabi her zaman maksimum performans sergileyecekler diye de bir durum yok. İster istemez kötü skeçler de yazacaklar.

OLACAK O KADAR GİBİ SKEÇ…

     Bazen öyle güzel yapıyorlar ki bir tane skeçleri bana Olacak O Kadar’ı hatırlattı. O skeçle ilgili yazımı buradan okuyabilirsin. Yine de her şeye rağmen programı Yılmaz Erdoğan’ın sunması farklı oluyordu. Onunla ilgili de bir yazı yazmıştım. Onu da buradan okuyabilirsin.

 

6 yorum:

  1. Ben çok seviyorum ya :) ama fakat ilk çok güzel hareketlerin tadı hiç bir şey de yok, ilk olduğu için midir bilmem başkaydı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlkler hep başkadır derler :) Bunun da kendine has bir tadı var.

      Sil
  2. Ben şu an Güldür güldür seyrediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En güzelini yapıyorsun :) Anlık da bildirim almış olduk senden.

      Sil
  3. Bu arada dikkatimi çekti, tema değişmiş sanırım. Güzel olmuş selamlar

    YanıtlaSil